Już w czerwcu najważniejsza impreza sportowa w Polsce czyli Mistrzostwa Europy w piłce nożnej. W związkiu z tym postanowiłem założyć taki temat żeby wszystko było w jednym miejscu.
dla mnie najbardziej liczy się tylko to, żebyśmy się nie upokorzyli przed całą Europą, bo jak dziadki z TV Trwam zaczną bojkotować euro i robić manifestacje na ulicach albo nasi wspaniali 'kibice' będą lać przyjezdnych [Niemców, Anglików, itp.] to spale się ze wstydu i wypieprzam z tego kraju jak najszybciej...
jako wygranych turnieju typuję kogoś z trójki: Niemcy, Holandia, Anglia [prawdopodobienstwo wygrania wg kolejności]
Jedyny plus z tego Euro to taki, że polscy przedsiębiorcy pewnie zarobią trochę więcej kasy. Nic więcej. Wbijam chuj w takie coś, gdzie 60% biletów jest zarezerwowane dla szeroko pojętej "rodziny" Uefa, organizatorów, związków piłkarskich i innych pazi. Zero atmosfery na stadionach i tylko najebane, wymalowane mordy z trąbkami i czapkami wikingów.
z tego co sie orientuje Komorowski gra ciagle na srodku obrony a krychowiak do def pomocnik. Matuszczyk to moim zdniame pomylka jak pojedzie na euro. Chlopak siedzi na lawie w 2 lidze niemieckiej.
Choć nie lubię Niemców to i tak uważam ich za faworytów turnieju. Nie wierzę w Hiszpanię i Włochów. Po cichu liczę na Holandię. Po meczach przygotowawczych przed Euro będę wiedział czy nasi wyjdą z grupy ;-)
o wyjście naszych z grupy jestem spokojny, ściany pomagają a ukrainców udupiło losowanie więc liczę, że sędziowie nas potraktują trochę jak koreę w 2002 :-)
1.Szczęsny- Piszczek, Wasilewski, Perquis, Wawrzyniak- Dudka, Polański, Błaszczykowski, Mierzejewski, Obraniak- Lewandowski
2.ćwierćfinał
3.Holandia
4.Ruskie mogą zaskoczyć jak 4 lata temu
5.van Persie, Gomez, Llorente któryś z nich
6.van Persie, Ozil, któryś z Hiszpanów
7.objawienie turnieju Llorente, Lewy, Toni Kross
Mnie martwi to że nie będzie na Euro "prawdziwych" kibiców, którzy stworzą na jednej konkretnej trybunie mega głośny doping tylko tak jak już wspomniał TwardyB będzie typowo piknikowa atmosfera. Wyjdziemy z drugiego miejsca w grupie, odpadniemy z Niemcami w ćwierćfinale.
Kumar - dobrze, że z innych krajów przyjeżdżają same świętoszki. No ale co można o tym wiedzieć. Przecież wg mediów to tylko w polskiej lidze są chuligani i kibole. Za granicą są już kibice którzy wspieraja ukochane kluby/reprezentacje.
Boomster - Są zatrudnieni rozkręcacze dopingu :-) W Warszawie to np: będzie Figurski. Modern football pełną gębą.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.