Janusz Sram
WSOF Heavyweight
No Julka co ty zrobiłaś. Z bocznej się nie klepie. Kurde w taka dobra cepeliada była
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
na frikach właśnie coś takiego chce oglądaćTo nie ta gala. Ta z nudesami będzie na HL![]()
Dobra walka, dużo się działo

AAAA CHUJ OGLĄDAM WSZYSTKO DO BOJU TARZAN KURWAPamowie، oznaczy ktos jak bd Wnuk Władka wchodzil do klatki?![]()

Widziałeś jak te mulatki się kręcą i próbuje im dorównać ta blondyka z długimi włosami, jakie drewno przy nich ?KRĘCIĆ SIĘ TAM KURWY Z TYMI TABLICZKAMI![]()
Kolejny kurwa, izet też przegrał... Ale wygrał ;)Jest i wałek
Racja, ale tamto da sie jakoś obronić bo widomo jak to z punktowanie w tym naszym kochanym sporcie jest.Kolejny kurwa, izet też przegrał... Ale wygrał ;)
No tą czekoladkę to bym do łóżka wpuścił a z rana śniadanie podał.Maniurki się fajnie gibią, jest wesoło![]()
Racja, ale tamto da sie jakoś obronić bo widomo jak to z punktowanie w tym naszym kochanym sporcie jest.
Ale tutaj to kurwa bezczelny wał
No właśnie i się lekko wkurwiłem a nie taki był cel oglądania tego gówna. Jestem... Zniesmaczony, cząstka gentlemana jednak we mnie pozostała![]()
Kakao na śniadanko Ala Borewicz styleNo tą czekoladkę to bym do łóżka wpuścił a z rana śniadanie podał.

@majkelo89 bobikraj nadciągaZARAZ BODY KRAJST![]()
![]()
![]()
Albańskie kakao najlepiej smakuje rano.Kakao na śniadanko Ala Borewicz style![]()