Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dyskusje o freakach tutaj
https://cohones.mmarocks.pl/threads/fame-mma-gala-youtuberów.44775/
Hype już upadło bo miało być co miesiąc a będzie może dwa razy w roku xDTam to jest temat tej podupadającej organizacji jaka jest fame
I ten wodzirej jako komendant "dobra wyjeżdżajcie już z nim"
Człowiek orkiestra
Również zapytam
To jest chyba temat hype mma, a nie elite fighters?
bystrzak by go zabilCo byście powiedzieli na walkę Bystrzak vs baobab?
bystrzak by go zabil
To jest chyba temat hype mma, a nie elite fighters?
wypil tyle piw ze mu sie organizacje pomylily
Ty to nazwe konta lepiej zmieniaj, odkąd przegrałeś zakład to się ukrywasz po kątach niehonorowy szczurzeTo jest chyba temat hype mma, a nie elite fighters?
Zmieniłem w margonem, nie umawialiśmy się gdzie, tak samo jak nie umawialiśmy się w jakiej walucie ma być twój 1000 ¯\\\_(ツ)\_/¯Ty to nazwe konta lepiej zmieniaj, odkąd przegrałeś zakład to się ukrywasz po kątach niehonorowy szczurze
Od dzisiaj masz u nie ksywę Dupomorda bo z mordy zrobiłeś dupę szczurku.Zmieniłem w margonem, nie umawialiśmy się gdzie, tak samo jak nie umawialiśmy się w jakiej walucie ma być twój 1000 ¯\\\_(ツ)\_/¯
Nie? napisałeś, że dasz mi 1000 pesos jak wygram zakład, to ja Ci odpisałem, że zmienie nick gdzieś indziej niż na cohones. Jesteśmy kwita ;)Od dzisiaj masz u nie ksywę Dupomorda bo z mordy zrobiłeś dupę szczurku.
Dla mnie jesteś skończony na tym forum szczurze, bez odbioru.Nie? napisałeś, że dasz mi 1000 pesos jak wygram zakład, to ja Ci odpisałem, że zmienie nick gdzieś indziej niż na cohones. Jesteśmy kwita ;)
Gdzie jest 99picks, no gdzie?Dymyyyy
Spokojnie, jestem jak matrix czyli wszedzieGdzie jest 99picks, no gdzie?
Wszechobecność jest raczej atrybutem Boga, a matrix nie jest wszędzie, skoro istnieje świat poza nim.Spokojnie, jestem jak matrix czyli wszedzie
Uff a już myślałem, żeSpokojnie, jestem jak matrix czyli wszedzie