Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tylko, że ja mam Maię na 35 no i Rockholda na 51. Blizarian jest mniej więcej w połowie kariery, 120 coś walk. W ogóle Luka moveset dla mnie idealny jest, dużo kopnięć + zasięg. Jak nimi przejdę, to złoty Romero, a dopiero potem Diaz wejdzie. Nate'a też zresztą mam, ale walczę złotym Chadem (który niestety łapki ma krótkie, jak i w życiu + rzadko, baaardzo rzadko suby mu wchodzą parterze, muszę ciągle młotek/łokieć/młotek/łokieć). A Lukiem zrobiłem niedawno rekord, zapiąłem gogoplatę, jak przeciwnik miał 7500 pkt i dociągnąłem poddanie :DNicka bym chciał z wielką chęcią ;)

zdecydowanie kurwa taka) słabe serwery, często się połączyć nie można
kurde nie zwrocilem uwagi. Czy to zle o mnie swiadczy?b) ZA MAŁE cycki Mieshy, pochwaliłem ich za dobre odwzorowanie klimatu, ale tu się nie popisali![]()
tak samo bylem rozczarowany wild cards. Co do 360 roundhouse mam sporo zawodnikow co posiadaja ta umiejetnoscc) wild cardy - co to za wild card, jak jest bez mnożnika x5, oczekiwałbym, że wild card działa jak joker, to jest jak dana technika, którą wbijam zawodnikowi i daje x5 expa... a tak, to mogę każdy nieużytek, typu 360 roundhouse (nie mam zawodnika, który jej używa) wbić za inną umiejętność i efekt ten sam
jezeli nie jestes pewien jakie sa nagrody. To wejdz w okno gdzie sie kupuje i poszukaj identycznej skrzynki co w nagrodzie wtedy masz wszystko opisane. Ja mam legendarnego Griffina ale to za head to headd) najbardziej wkurwiająca rzecz to Live Eventy:
pewnie pożałuję, że lekką ręką wykorzystuję niektóre abilities jako wildcardy, ale patrzę krótkofalowo :)360 roundhouse
w head to head masz przy ktoryms poziomie zlotego Caina wiec mozesz pokatowac ten trybgolden jakiś w HW
niektorych umiejetnosci jest tak w chuj, ze az ciezko je wszystkie wykorzystac tylko dla tych zawodnikow co maja te umiejetnosci.pewnie pożałuję, że lekką ręką wykorzystuję niektóre abilities jako wildcardy,
W poprzednim sezonie byłem 2 walki pkt od 6 levelu (złoty Cain)... i sezon się skończył :Dw head to head masz przy ktoryms poziomie zlotego Caina wiec mozesz pokatowac ten tryb
a widzisz to nawet nie wiedzialem ze tak to dziala. NA szczescie ja sie wyrobilem i dostaem zlota Holm, a pozniej za nic Foresta :DW poprzednim sezonie byłem 2 walki pkt od 6 levelu (złoty Cain)... i sezon się skończył :D
Przeczytałem - Romero TRT ;)Romero hth
Ja to jednak malutko mam, w porównaniu do Twoich:wypisze swoich zawodnikow :D
Siema. Ja z takim pytaniem czy ktoś miał może błąd że nie dostaje punktów gdy kończy mu się cała walka z przeciwnikiem. Tzn ktoś mnie wyzwał, zagrał 1/3/5 rundę ja 2/4 i nie dostaje energii za ten pojedynek np. 55 punktów. W ten sposób tracę ich masę. Wie ktoś może jak to rozwiązać?
Ja przy 12 rank mam do wyjęcia Nate`a Diaza limited edition.Moze byc tez tak ze ktos po prostu nie gral przez 24h i walka wam przepadla ale jak masz tak na stale to nie wiem wez moze uzbieraj sobie kilka pojedynkow tak zebys mial swoja 4 walke zagraj na raz i spr po paru godzinach czy wynik exp sie zmienil
btw na 4 randze w tym sezonie overeem ktos jest juz wyzej?
Ja przy 12 rank mam do wyjęcia Nate`a Diaza limited edition.
Nie wiem czy to czasem randomowy dobór zawodników jest, chyba każdy może kogoś innego wylosować.na 8 bedzie miesha tate z tego co znalazlem w necie to na 2 jest Dodson a na 1 Robbie Lawler
btw na 4 randze w tym sezonie overeem ktos jest juz wyzej?
Kogo macie w starter pack?
jakim starter packu?Kogo macie w starter pack?