Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czy mógłbyś mi napisać w skrócie jak się zabrać za strzelanie, do jakich grup wstąpić, aby potem starać się o pozwolenie?Przyznam szczerze, że nie wiem czy odbywają się w Polsce jakieś zawody poza strukturami PZSS. Jeśli tak, to zapewne jest tego mało. PZSS nie jest taki straszny, ich wymogi są spokojnie do przełknięcia. Zrobienie tych 4 startów wymaganych do utrzymania licencji to kwestia jednego weekendu.
Charles, co w końcu kupujesz? Ja dzisiaj przymierzałem się do tego XDMa i wrażenia są spoko, ale wydaje mi się, że CZ P07 leżał mi trochę lepiej (mam spore dłonie i compactowe pistolety nie zawsze mi pasują).
A dzięki za docenienie a zaraz wróce do pierwszego posta bo go czytałem dawno temu i nie pamiętam ;):) a mi sie wydawalo, ze jasno powiedzialem po co sprzecior :) ale dpceniam kreatywnosc i poczucie humoru :)
@skunx raz nie że z torebki a z kieszeni kurtki, do której zawsze ma się dostęp, dwa widać że nigdy nie użyłeś albo nie padłeś ofiarą gazu pieprzowego :)
.