Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Haha to samo pomyślałem. Już układałem w głowie tekst o wymianie pieca olejowego na gazowy oraz kosztach z tym związanych (wymieniałem ponad rok temu) i miałem przywołać @Unbreakable jako speca od instalacji gazowych w samochodach.Myślałem,że to ktoś z Krakowa założył temat.Do auta LPG,do domu piec gazowy zamiast centralnego :-D
Maczeta juz nie zyje. Poza tym na osobistego mnie nie stac :)Maczeta. Tylko i wyłącznie
Nie pamiętam jak to sie nazywa-ale można kupić taki szpikulec, brelok do kluczy, który wzmacnia siłę i bolesność ciosu.Ona jeszcze nic o tym nie wie :)
Po tym jak traktuje czasem meza wnosze ze nie potrzebuje gazu a kaganiec by nie zagryzc, ale... ...ale na powazniej to widzialem wczoraj sie stresowala jak ludki na klatce gadaly. Chociaz cos, co obnizy cisnienie :)
To łapiesz ostrzem do dołu-coś jakbyś solidnym długopisem napierdalał.Nie no, bije jak baba. Kastet czy co tam nie pomoze :)
Hukowy bez sensu, gaz łzawiący w żelu (bo wtedy nawet przy wietrze można bez problemowo korzystać nie bojąc się o to, że wiatr zawieje i gaz trafi nam w oczy) poza tym ten w żelu jest bardziej precyzyjny, zwykły w spreju daje jakby większą chmurę, dlatego ten w żelu byłby chyba najlepszy. Ja sam noszę taki ze sobą, mimo, że jeszcze ani razu nie użyłem. Zresztą takie coś jest stosunkowo niewielkie i zmieści się bez problemu w kobiecej torebce.Albo jakis gaz albo ten hukowo kinetyczny pistolet?
Węgiel lepszy - zawsze można bryłą węgla przypierdolić.Tez już miałem pisać o wyższości gazu nad węglem I olejem opałowym, ale już nie ważne;P
Pod tym względem tak, w dodatku możesz tysiące osób na śląsku wyżywić bryłami węgla, które sobie wkroją do wodzionki, a gazem się nie najedzą.Węgiel lepszy - zawsze można bryłą węgla przypierdolić.
Dokladnie takie coś. Takie szczurki jednostrzałowe, ale gaz plus kosa to zawsze poważne zagrożenie.Mam nadzieję, że ktoś im napierdolił i do mordy napsikał tego, ewentualnie że się od kogoś odbiło i sami się zgazowali, bo to ma w chuj duże ciśnienie.
![]()