majkelo89 UFC Middleweight Aug 5, 2021 #63 andrzej_t. said: Jeszcze nie zamknęliście tego tematu? Click to expand... Miałem zamknąć ten temat
VitoC UFC Featherweight Jan 3, 2023 #70 Baasteek said: akurat boysa nie trawię Click to expand... Wywołują wrzody?
Rugbyboy Oplot Challenge Welterweight Apr 8, 2023 #75 Z tej nowszej ery, ta chyba ulubiona. A obecny ulubieniec to Toksansky Last edited: Apr 8, 2023
Baasteek UFC Welterweight Apr 27, 2023 #77 Siedem said: @Baasteek będzie katowane w robicie dziś? Click to expand... Nikt, nie ma tam glosnika/radia w poblizu i mam nadzieje ze tak pozostanie.
Siedem said: @Baasteek będzie katowane w robicie dziś? Click to expand... Nikt, nie ma tam glosnika/radia w poblizu i mam nadzieje ze tak pozostanie.
D Deleted member 6618 Guest May 17, 2023 #83 Siedem said: Jak akcent to tylko Kylie. Click to expand... I oczywiście Akcent - Jokero
Risky UFC Light Heavyweight Jun 17, 2023 #86 Ten temat jest prawie tak pojebany jak ten o polskich rapsach. Nie wiem który gorszy ale chyba ten o hip-hopolo.
Ten temat jest prawie tak pojebany jak ten o polskich rapsach. Nie wiem który gorszy ale chyba ten o hip-hopolo.