B
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

#ŚlepnącOdŚwiateł czyżby motyw ?
Bardzo dobra piosenka, właśnie chciałem ją tutaj zapodać. Nóżka sama tupta :D
No teraz rozjebales przytaczajac jakosc w temacie o discopoloNie liczy sie ilosc a jakosc![]()

Kurła człowiekgo w amondo omijał go śpącego pod wejściem a ten Ci nóż w serceTak właśnie wyglada piekło, IX krąg. Temat na cohones z przebojami disco polo. Dla największych pojebów i niegodziwców świata cały do sprawdzenia i przesłuchania. Ktoś powinien boską komedię zaktualizować

e tam mordo pomyłka. To mój ziomek, który za szofera robił tam kimał przy wejściu. Ja się trzymałem do końca :)Kurła człowiekgo w amondo omijał go śpącego pod wejściem a ten Ci nóż w serce![]()

A idź mi w chuj z takim pędzlem xDja tam nie wiem, ale może @dizel77 to podważy, mi sie on spodobał bo ta nuta "Popłyniemy" jest kozak i gość ma w huuuuuy teledysków co sobie odpalam na moim 55-calowym tv w super jakości 1080p czy tam 4k![]()
Chcesz się nam do czegoś przyznać? Czy twoja dziewczyna ma na imię Wojtuś?mi sie on spodobał

Chcesz się nam do czegoś przyznać? Czy twoja dziewczyna ma na imię Wojtuś?![]()

nie ogladales mojego filmiku ? przeciez wyciskalem do tej piosenki pomarancze![]()