Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dupa, purpury nie mogą zamykać tematów. Disco będzie miało tutaj dobrze. I nie wołaj mnie tu więcejUwolnilem HP, ale skoro nalegasz @majkelo89 sam widzisz![]()
Zamykam.Dupa, purpury nie mogą zamykać tematów. Disco będzie miało tutaj dobrze. I nie wołaj mnie tu więcej![]()
Kurła to ma być rezerwat dla Disco tak jak były rezerwaty dla Indian! Tak się to będzie pałętało po Hyde ParkuZamykam.
OtwieramKurła to ma być rezerwat dla Disco tak jak były rezerwaty dla Indian! Tak się to będzie pałętało po Hyde Parku![]()
Przemyślałem. Lepiej zamknąć i usunąć w pizdu. Ktoś wejdzie na Cohones, popatrzy popatrzy a tam temat: Disco Polo. Przypał w chuj.Kurła to ma być rezerwat dla Disco tak jak były rezerwaty dla Indian! Tak się to będzie pałętało po Hyde Parku![]()
Może trzeba zrobić temat disco polo dostępny od 5000 komentarzyPrzemyślałem. Lepiej zamknąć i usunąć w pizdu. Ktoś wejdzie na Cohones, popatrzy popatrzy a tam temat: Disco Polo. Przypał w chuj.
MożnaMoże trzeba zrobić temat disco polo dostępny od 5000 komentarzy![]()
Albo zrobić łapanke i banowac wszystkich wrzucajacych tutaj te "muzyczne" wysrywy.Może trzeba zrobić temat disco polo dostępny od 5000 komentarzy![]()
OOOO MOJE KRÓLESTWO!
Pozwólcie, że będę się z Wami dzieliła moimi gulity pleasures
Zacznę już teraz ;3
I teraz polskie dobro