Miskatonic
Vale Tudo Championship
Nie wierzę![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wierzę![]()
Ten to chyba akurat jakiś asesor albo stenografista. I tak szacun, że się pulpecik rzucił bronić sędzinę bo 90% rurkowcow by pewnie dało nura w drugą stronę w strachu przed gniewem inżyniera.Zajebista ochrona
Zwłaszcza ten gruby w białej koszuli, lepsze i skuteczniejsze ciosy zadawałem moim starszym braciom jak miałem 10 lat![]()
Nie no,ja widzę że ten akurat nie ochroniarz ale te ciosy komiczneTen to chyba akurat jakiś asesor albo stenografista. I tak szacun, że się pulpecik rzucił bronić sędzinę bo 90% rurkowcow by pewnie dało nura w drugą stronę w strachu przed gniewem inżyniera.
A ta upadającą flaga można powiedzieć symboliczna.
cały film uuułłłaaa
tak mnie się przypomniałoZamiast 3 razy straszyć i markować cios powinien od razu zajebać za pierwszym to by pod metro pewnie nie wpadł.
Biała kobieta, zapewne rasistka napada na biednego imigranta
Widziałem filmiki jak w Liberii opierdalają nawet zgniłe ciała. To jest ten kraj l, z którego pochodzi 90% filmików z harda, sadistica itp
czarni dostali kawałek ziemi i łakanda kwitnie że hej. Złotem, miodem i diamentami płynący krajWidziałem filmiki jak w Liberii opierdalają nawet zgniłe ciała. To jest ten kraj l, z którego pochodzi 90% filmików z harda, sadistica itp
Polecam poczytać o Liberii. Prawdziwe Murzynowo.
Dokładnie. To jest kraj, który został po prostu oddany czarnym, bez ingerencji białego człowieka. Czysty przykład.czarni dostali kawałek ziemi i łakanda kwitnie że hej. Złotem, miodem i diamentami płynący kraj
Dokładnie. To jest kraj, który został po prostu oddany czarnym, bez ingerencji białego człowieka. Czysty przykład.
tylko mi zwierząt tam szkoda, pewnie już wszystkie te jebane bambusy zeżarłyczarni dostali kawałek ziemi i łakanda kwitnie że hej. Złotem, miodem i diamentami płynący kraj
Więc już był chyba czas najwyższy.W tym tygodniu tego murzyna jeszcze nie zastrzelił![]()