Jawor
Bellator Featherweight
Nie zakładałeś tematu to niby czemu na Twoją prośbę mają go zamykać?
Możliwe że ktoś z niego skorzysta, a jak nie masz ochoty tutaj czytać innych wpisów, ani pisać to po prostu nie wchodź w ten temat i tyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie mów mi co mam robić.Nie zakładałeś tematu to niby czemu na Twoją prośbę mają go zamykać?
Możliwe że ktoś z niego skorzysta, a jak nie masz ochoty tutaj czytać innych wpisów, ani pisać to po prostu nie wchodź w ten temat i tyle.
ej, ale bijcie się w jednym temacie, a nie w kilkuNie mów mi co mam robić.

Nie mów mi co mam robić.

ej, ale bijcie się w jednym temacie, a nie w kilku
![]()

Rozpraszają naszą uwagę cwaniakiej, ale bijcie się w jednym temacie, a nie w kilku
![]()
To Ty nie mów jaki temat można zostawić, a jaki usunąć.![]()

@yonigga streścisz to i góry? Za długie...
@yonigga wolał wyśmiać emotikonką zamiast wyśmiać argumentami. Pójście na łatwiznę, ale jego prawo -- nie wnikam.No właśnie z tego powodu zapytałem co tam napisane bo długie a mi się nie chce, wysrywów tamtego klauna nawet nie ruszam bo zaczni śmierdzieć![]()
Nawet nie minęła godzina pomiedzy wiadomościami a temat od ‚zamknięcia’ został ‚poruszony na grubo’ #rekordkim ty w ogóle jesteś, żeby kogokolwiek oceniać? Myślisz, że nikt nie wie, jak wygląda twoje życie?
Wszyscy tutaj dobrze wiedzą, że odwróciła się od ciebie rodzina, że nie rozmawiasz z własnym bratem, a twoja sytuacja życiowa to jedno wielkie ruina. Żyjesz przeszłością i wspomnieniami o tym, jak to kiedyś grałeś w piłkę. Masz trzydzieści lat na karku, brak prawa jazdy, zero jakichkolwiek osiągnięć i wizję wylądowania na bruku. Dla ludzi z tego forum nie jesteś żadnym autorytetem – jesteś zwykłym pośmiewiskiem i lokalnym memem.
Z czego ty się w ogóle śmiejesz? Spójrz wreszcie w lustro, zacznij od zrobienia porządku ze sobą i swoim wyglądem, bo na razie wychodzisz tu na największą ofiarę losu.
I co teraz napiszesz? Że się spłakałem? Czym ty chcesz mnie niby wyjaśnić? Co mi wyciągniesz? Nic. To ty jesteś człowiekiem głęboko przegranym i czas, żebyś wreszcie się z tym pogodził.
To jest moja ostatnia wiadomość do ciebie i w tym temacie. Jeśli dalej chcesz kpić z czyjejś choroby, a reszta chce ci w tym przyklaskiwać droga wolna. Możecie dalej się nawzajem nakręcać i robić z siebie pośmiewisko.![]()