Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czy zajebać kryształ? - spytałem sam siebie.
A po co? - odpowiedział zdrowy rozsądek.
Bo chcę czuć, że żyję, a nie tylko egzystuję - zadecydowałem i naćpałem się bo przecież co może pójść nie tak.![]()
Powtarza i w piździe.poszła fama, i teraz kazdy to powtadza
ale mam to w piżdzie
nie, nie jestem
Nie ma za codziękuję za wszystko

Mordzia, nie. Napisz do [email protected], będzie lepiej. On Ci (jak chcesz) poda email do mnie, bo nie wrzucę go tym dzbanom tutaj.adios
Magik?adios
Mordzia, nie. Napisz do [email protected], będzie lepiej. On Ci (jak chcesz) poda email do mnie, bo nie wrzucę go tym dzbanom tutaj.
Nie musisz być na forum, ale ja chcę mieć kontakt.
Napisałnapisze
A nie chcesz zabrać @Drzewo ze sobą?adios
Ciebie już nie maadios
A co chciałbyś zaadaptować scenariusz?Jak już sie umówicie na gej randkę to przynajmniej napiszcie jak było

Patrząc na tych dwóch to myślę że poradzą sobie samiA co chciałbyś zaadaptować scenariusz?![]()
A co chciałbyś zaadaptować scenariusz?![]()
Patrząc na tych dwóch to myślę że poradzą sobie sami

Julka, co jest?adios
Co chciał?Napisał
Blika na kryształ.Co chciał?
Uwielbiam moich starych "kolegów", "znajomych", którzy po 4-5 latach bez kontaktu potrafią mi napisać na messengerze "pożyczysz 50/100 blikiem?"Blika na kryształ.

Ja miałem takiego sąsiada, ale teraz jest spokój bo chłopa wsadzili za handelUwielbiam moich starych "kolegów", "znajomych", którzy po 4-5 latach bez kontaktu potrafią mi napisać na messengerze "pożyczysz 50/100 blikiem?"
Wtedy zawsze piszę, że nie mam konta w banku i w sumie to nawet kłamać nie muszę, bo na prawdę nie mam konta![]()

Mały, niewinny sąsiedzki donosik?Ja miałem takiego sąsiada, ale teraz jest spokój bo chłopa wsadzili za handel![]()

Uwielbiam moich starych "kolegów", "znajomych", którzy po 4-5 latach bez kontaktu potrafią mi napisać na messengerze "pożyczysz 50/100 blikiem?"
Wtedy zawsze piszę, że nie mam konta w banku i w sumie to nawet kłamać nie muszę, bo na prawdę nie mam konta![]()

Też mam takiego "brata" który zawsze jak ma dobrze i ma towarzystwo to o mnie zapomina na kilka miesięcy a później jak jest w dupie bo ma jakieś problemy to potrafi przychodzić dzień w dzień, wcześniej nawet nie potrafiąc zadzwonić czy napisać raz na jakiś czas, ale wtedy to mnie nie ma w domu akurat jak on coś chcePrawdziwi znajomi..![]()

Z mojej strony nie. Niech sobie chłop zarabia - mi nic do tego.Mały, niewinny sąsiedzki donosik?![]()