Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Do ciebie jak widać wróciła.
Nie karma tylko rozjebany układ nagrody.Wyprzedził jebany![]()

@tinc, jestes kretynem?Ze mną wszystko git.
A tinc to przede wszystkim jest kretynem.

@tinc, jestes kretynem?
W jakie gierki grasz i ile godzin dziennie? Jakie trudne fizycznie czynności wykonujesz? Czy myślałeś, aby nieść pomoc innym?

Znalazłem w Dębicy.skurwysyny
ale, to tylko fale

Przeciez @tinc to stary cpun i farmazon, myslisz, ze ogarnia cos wiecej niz jedzenie i sranie.Gościu ponad 30 lat i dalej z Mamą na kwadracie![]()
Znalazłem w Dębicy.
600 plnów/msc![]()
Lokal użytkowy, ul. Konarskiego
Biuro nieruchomości Mint Property przedstawia na wynajem lokal biurowyo powierzchni użytkowej ok 14 m2 usytuowany w budynku na 1 pietrze w Dębicy.debica.nieruchomosci-online.pl
Jesli nie ma tam sracza ani prysznica, to tym lepiej bo dodatkowe opłaty będą niższe. Ale pewnie będzie więc nie trzeba będzie "chodzić z kupą" do domu, aczkolwiek to też jest trening wytrzymałości mentalnej. Spać możesz tam na materacu lub w domu. Zostaje Ci 800 cebulionów na jedzenie, więc chodząc z plecakiem po mieście za promocjami na owoce i kupując jedzenie strączkowe spokojnie nie zdechniesz z głodu. Nie wiem jakie masz rachunki jeszcze. Tu pojawia sie problem, ale też nie wiem ile masz tej renty(1400 czy 1800).
Brzmi szalenie, ale w Polsce B nieraz cięzko o robotę za naciaganą minimalną( a są przypadki stawek rzędu 15pln/h na pół etatu formalnie).
Jak to nie odpowiada, to możesz funkcjonować w nocy a w dzien odsypiać po 12-15 godzin, jeśli matula Cię tak zamęcza. Skoro w 2026 jeszcze żyjesz to raczej nie polewa cie woda podczas głębokiego snu zatem myslę, że dasz radę.
Wiesz ilu ludzi w tym czasie musi wstawać do kołhozu za wiele niższa stawke niż ustawowa? Ty możesz mieć w dupie szefa buca, a i do roboty z grupą Cie chętniej wezmą i zapierdalać nie będziesz musiał. Warto to docenić.
I jesli lubisz sie wyzywac z innymi, to zalecam anonimowe konto YT lub w grach. Staranie się o kolejną dramę roku może tylko pogorszyć sprawę.
Klasyk. Ja rok temu, za dobrą radę, dostałem tekst o chuju do dupy i zostałem mianowany spierdolizą, ha tfu.Za takie dobre rady to jutro będziecie w nagrodę mianowani na cweli![]()

Wartościowy człowiek z tego montany ;)Klasyk. Ja rok temu, za dobrą radę, dostałem tekst o chuju do dupy i zostałem mianowany spierdolizą, ha tfu.![]()
Wartościowy człowiek z tego montany ;)
Ale że rok temu już mu się odkleiło to tego nie wiedziałem hehe.
Mocny chłop, nie ma to tamto.
cohones.mmarocks.pl

To tylko potwierdza że jemu to chuj do dupy a nie dobre rady się należą, później albo jutro sobie zerkne bo przyznam szczerze że tego tematu nie śledziłem.![]()
Depresja vs. Cohones
Nie wiem nic o Tobie, ani nie wiem co się dzieje w Twoim życiu, bo nie jestem psychoterapeutą, któremu się z tego zwierzasz. Nie napisałem Ci uśmiechnij się, przestań się przejmować, będzie dobrze tylko od podstawach wyjścia z każdego zaburzenia. Ludzi z większymi, czy mniejszymi zaburzeniami w...cohones.mmarocks.pl
![]()
skąd wiedza o wjeździe na HP?