Baasteek
UFC Welterweight
Przecież masz ubytek słuchu to co za różnica?
Uraz akustyczny wpisz to sobie w google.
Kilka rzeczy, ktore tam opisane wystepuja u mnie, wtedy moze zrozumiesz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież masz ubytek słuchu to co za różnica?
Nie "ubytek słuchu" tylko go ucho boli...Przecież masz ubytek słuchu to co za różnica?
Ucho go boli od myślenia, więc wyeliminował przyczynę! Sprawdź jak!Nie "ubytek słuchu" tylko go ucho boli...

od tego stałego przeciągu w głowieNie "ubytek słuchu" tylko go ucho boli...

Nie "ubytek słuchu" tylko go ucho boli...

Boli jak już się robota nudziMyślałem że boli tylko jak ta gówniara z kołchozu włącza radio
![]()

Chciałem kupić coś z Trip Coffee bo widzę promka na konesso z okazji 2 urodzin palarni, ale patrzę na ceny, a tam na każdej kawie informacja o najniższej cenie z 60 dni przed obniżką.
Wydaje mi się, że te duże podwyżki cen kawy były ok miesiąc temu więc niekoniecznie lecą w chuja. 60 dni temu faktycznie ta kawa mogła kosztować 90zł ale w ogóle bym się nie zdziwił jakby miesiąc temu kosztowała już 120zl. W między czasie był też dzień kawy i wtedy były bardzo duże promki.Chciałem kupić coś z Trip Coffee bo widzę promka na konesso z okazji 2 urodzin palarni, ale patrzę na ceny, a tam na każdej kawie informacja o najniższej cenie z 60 dni przed obniżką.
No i kurwa taka to promocja, że cena każdej paczki ponad 10 zł na kg w górę. Chuj im w oczy za takie jebanie klienta.
Wydaje mi się, że te duże podwyżki cen kawy były ok miesiąc temu więc niekoniecznie lecą w chuja. 60 dni temu faktycznie ta kawa mogła kosztować 90zł ale w ogóle bym się nie zdziwił jakby miesiąc temu kosztowała już 120zl. W między czasie był też dzień kawy i wtedy były bardzo duże promki.
No ale napisałem Ci z czego to może wynikać. 60 dni temu faktycznie ta kawa mogła tyle kosztować. W tym czasie kawa wyjebała w górę o ok 30%. Moim zdaniem te 101zł to jest dobra cena. Ja 250g tatry kupowałem raz za 27zł, później za niecałe 25zl a ostatnim razem już po 33zł.View attachment 133358
tak samo Brazylia, Etiopia nawet 13 zł w górę, a teraz łaskawcy dają zniżkę 15% i darmową dostawę, ha tfu
Ale co mnie tu dziwi to Polska

Koledzy pomogą wybrac jakiś ekspress...żona mi męczy bułe ze chce dobre latte...ja tam pije zazwyczaj americano z mlekiem
Jestem laikiem w temacie- musi miec chyba opcje spieniana mleka, w miarę łatwy w obsłudze, także czyszczeniu - budżet powiedzmy ok 2,5 tys
Pomożecie:)?
Koledzy pomogą wybrac jakiś ekspress...żona mi męczy bułe ze chce dobre latte...ja tam pije zazwyczaj americano z mlekiem
Jestem laikiem w temacie- musi miec chyba opcje spieniana mleka, w miarę łatwy w obsłudze, także czyszczeniu - budżet powiedzmy ok 2,5 tys
No chyba po filmiku VitoC jednak system bez karafki z samym spieniaczem i rurka jest optymalnyZadaj sobie pytanie czy chce ci sie bawic z karafka od mleka czy bez.
No i ja bym juz wzial taki z tlumikiem cichy, bo standardowy jest dosc glosny (dla mnie)
No chyba po filmiku VitoC jednak system bez karafki z samym spieniaczem i rurka jest optymalny
Tłumik jak nabardziej pożądany
Gostek z filmu zachwala MELITTA Latticia OT, tylko chyba to bez tłumikajak znajdziesz takie to podeślij, obadam z ciekawości
Nie wiem czy takie są, gość sobie coś chyba ubzdurał bo go uszy boląGostek z filmu zachwala MELITTA Latticia OT, tylko chyba to bez tłumika

Nie wiem czy takie są, gość sobie coś chyba ubzdurał bo go uszy bolą
![]()
Jak nie robisz kawy w środku nocy to chuj to komu przeszkadza, młynek chodzi kilka sekund maxsa takie juz dawno ten od kawiarek co nagrywa filmiki o nich mowil
Ale uszy go boląJak nie robisz kawy w środku nocy to chuj to komu przeszkadza, młynek chodzi kilka sekund max
no chyba, że nawkłada kilka zatyczek do uszu to wtedy nie 
A bastian nie miał rozjebanego słuchu bo uznał że nie potrzebuje ochronnych nauszników w robocie? Coś było takiego.Ale uszy go boląno chyba, że nawkłada kilka zatyczek do uszu to wtedy nie
![]()
Tylko rurka, nie daj się namówić na jakieś karafki.No chyba po filmiku VitoC jednak system bez karafki z samym spieniaczem i rurka jest optymalny
Tłumik jak nabardziej pożądany