Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I tak go zaraz znowu spierdolisz.A moj ekspres juz w domu, szybko naprawili ^^
Powiedział facet na infolinii.I tak go zaraz znowu spierdolisz.

Sprawdź bebech gościu.Czarna kawa + dolewka espresso i tak co dziennie rano.
Ze dwa razy pod rzad napilem sie jeszcze potem latte i po kolejnum dniu odstępu od tej popoludniowej od razu bol glowy dostalem.
Kawa to tragedia, nie pijesz rownolegle danej dawki kawy to zaraz Cie glowa boli mimo ze ta poranna byla normalnie pita co dziennie...
A po yerbie 0 takich objawów, fookin kofeina...
Czarna kawa + dolewka espresso i tak co dziennie rano.
Ze dwa razy pod rzad napilem sie jeszcze potem latte i po kolejnum dniu odstępu od tej popoludniowej od razu bol glowy dostalem.
Kawa to tragedia, nie pijesz rownolegle danej dawki kawy to zaraz Cie glowa boli mimo ze ta poranna byla normalnie pita co dziennie...
Czarna kawa + dolewka espresso i tak co dziennie rano.

Z kawą z Jury nie ma tych problemów. Wszystko przez DeHujni. Od początku odradzalismy. Pozostała Koledze lewatywa z kawy.Czarna kawa + dolewka espresso i tak co dziennie rano.
Z kawą z Jury nie ma tych problemów. Wszystko przez DeHujni. Od początku odradzalismy. Pozostała Koledze lewatywa z kawy.
Po wylaniu smaku od tej z Delonghi kolega nie odróżni.
Zapraszam. Ale bez lewatywy.ok, pojde do kogoś, wproszę się kto ma z Jury i zobaczymy, ale najpierw kogoś takiego musze znaleźć
Zapraszam. Ale bez lewatywy.
Ja nie jestem w stanie długo pić jedne kawy. Kupuję kilogramowe paczki, ale sypię zazwyczaj dwa pojemniki (jakieś 400-500g) i później sypię jeden pojemnik jakiejś innej dla odmiany.jak tak dziś to wszystko przeliczyłem to ta ziarnista kimbo aroma gold jest droższa dokładnie o 17 zł od primy
a jakość pewnie sporo wyższa
piłem raz na poczatku tą kimbo i juz nie pamietam jak to z ta roznica w smaku, trzeba jeszcze raz ją zamówić bo się opiłem tej primki to bede mial teraz porządne porownanie
Ja nie jestem w stanie długo pić jedne kawy. Kupuję kilogramowe paczki, ale sypię zazwyczaj dwa pojemniki (jakieś 400-500g) i później sypię jeden pojemnik jakiejś innej dla odmiany.
Ja nie jestem w stanie długo pić jedne kawy. Kupuję kilogramowe paczki, ale sypię zazwyczaj dwa pojemniki (jakieś 400-500g) i później sypię jeden pojemnik jakiejś innej dla odmiany.
Jurę mają ludzie ambitni, chłonący piękno świata, ceniący sobie jakość w każdej dziedzinie życie. Jak będziesz do nich wchodził to zdejmij buty, żeby nie zrobić obory.ok, pojde do kogoś, wproszę się kto ma z Jury i zobaczymy, ale najpierw kogoś takiego musze znaleźć

Piję właśnie Kimbo Aroma Gold
Różnica meeeeega, jest taka czysta w smaku, łagodna, prima przy niej smakuje jak podróba kawy.
Dziekuję zatem za polecenie, warto było długo pić primę, by teraz poczuć różnicę jaką daje kawa Kimbo Aroma Gold.

Mimo, że to akurat nie on to i tak polecam zapoznać się z filmografią Bastka. Kawał dobrej roboty, kunszt i talent wylewają się z ekranu. Do tego filmy te mają praktyczny charakter i są użyteczne dla oglądających.Legancki film. Powinieneś więcej na YT nagrywać.![]()
Dodałbym do nich podkład pod Fatboy @szplin a i mamy kandydata do OscarówMimo, że to akurat nie on to i tak polecam zapoznać się z filmografią Bastka. Kawał dobrej roboty, kunszt i talent wylewają się z ekranu. Do tego filmy te mają praktyczny charakter i są użyteczne dla oglądających.
Piję właśnie Kimbo Aroma Gold
Różnica meeeeega, jest taka czysta w smaku, łagodna, prima przy niej smakuje jak podróba kawy.
Dziekuję zatem za polecenie, warto było długo pić primę, by teraz poczuć różnicę jaką daje kawa Kimbo Aroma Gold.
Prima i kimbo to gufno. Rozwodzenie się na tej klasy kawami jest jak podniecanie się porannym klockiem. To jest kategoria "oby nie wykręcała mordy", przestań świrować pawiana.Na kawy speciality to mu narzeczona nie da kieszonkowego przecież, musi chłopak iść do pracyTa najlepsza na świecie iPrima i kimbo to gufno. Rozwodzenie się na tej klasy kawami jest jak podniecanie się porannym klockiem. To jest kategoria "oby nie wykręcała mordy", przestań świrować pawiana.

Chuja się znaszPrima
Na kawy speciality to mu narzeczona nie da kieszonkowego przecież, musi chłopak iść do pracy
![]()