Rododendron
UFC Light Heavyweight
Sanocki Oddział Opinii Google już rozgrzewa klawiaturyChyba że powiedzą, że twoja wina i chuja naprawia![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sanocki Oddział Opinii Google już rozgrzewa klawiaturyChyba że powiedzą, że twoja wina i chuja naprawia![]()
Jak źle wsadzisz filtr, za słabo dociśniesz to się zbiera powietrze, wystarczy go poprawić i mocniej wcisnąć(tylko znowu żeby nie rozjebać)
Ja De Longhi tez pewnie bym potrafił sam (tam coś trzeba odpowietrzyć bo ten filtr tam wlot musiał uszkodzić, że ta kawa się leje i nagle stopuje ) jakbym wiedział co trzeba zrobić ^^
Jak ekspres wróci to już pewnie nie będę instalował filtra i korzystal tylko z tego z dzbanka Dafi. Po cóż w sumie aż 2 filtry (:
Jak źle wsadzisz filtr, za słabo dociśniesz to się zbiera powietrze, wystarczy go poprawić i mocniej wcisnąć(tylko znowu żeby nie rozjebać)
A nowy filtr można przez montażem wsadzić do wody żeby go przesączyć i żeby bombelki powietrza z niego zeszły.
miejmy nadzieje że się obejdzie bez mojego asa w rękawieSanocki Oddział Opinii Google już rozgrzewa klawiatury

A ja wiem! Ale nasz Pan wszystkowiedzący miał w dupie jak chciałem pomocJak do tego doszło nie wiem

A ja wiem! Ale nasz Pan wszystkowiedzący miał w dupie jak chciałem pomoc![]()

Napierdolił króliczych bobków.Jak do tego doszło nie wiem
Zamówiłem kuriera i ekspres jedzie jutro do naprawy i to nie przez fakt za co 7-10 dni mi sie pojawia komunikat odkamieniania a przez to za nowo zainstalowany filtr zepsuł mi ekspres i nie leje się już kawa tylko pojawia się komunikat o regulacji grubości mielenia kawy... także zepsuł się na amen, nawet na infolinie dzwonilem i ich wskazowki nie pomogly i kazali go wysłać ^^

Bastek pora wrócić do yerby. I mam swoją dłużej niż Ty!
Gówno kupiłeś to się baw.
Ja De Longhi tez pewnie bym potrafił sam (tam coś trzeba odpowietrzyć bo ten filtr tam wlot musiał uszkodzić, że ta kawa się leje i nagle stopuje ) jakbym wiedział co trzeba zrobić ^^
Jak ekspres wróci to już pewnie nie będę instalował filtra i korzystal tylko z tego z dzbanka Dafi. Po cóż w sumie aż 2 filtry (:

Gówno kupiłeś to się baw.
Ty wkrętarki nie umiesz obsłużyć to jak się chcesz brać za serwis takiego skomplikowanego sprzętu?
![]()
Jest, wreszcie rozjebał ekspres w której parzył se czarną kawę![]()
![]()

I kto to kurwa mowiTypowy Polak... cieszy się z niepowodzeń swojego somsiada![]()

I kto to kurwa mowi
Typ który cieszył się jak komuś spaliła się firma![]()
I kto to kurwa mowi
Typ który cieszył się jak komuś spaliła się firma![]()
Wcześniej założył by temat jaki kabel wybrać i czemu nie działa jak drukarka.Gdyby Bastek podłączył swój ekspres do internetu, ten by sam napisał do serwisu, że chce już do domu.

DostałBrata Pite, a nawet Oscara nigdy nie dostał.

Za reklamę DeLonghiDostał![]()
To był brat kogoś innegoDostał![]()
Ciesze się, bo wychodzi na to że jestem jasnowidzemTypowy Polak... cieszy się z niepowodzeń swojego somsiada![]()

zachacza