PioTRTek
M-1 Global Light Heavyweight
WszystkieOraz ile tych kostek tam wsypać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
WszystkieOraz ile tych kostek tam wsypać
Mordo, powiem Ci tak. Wrzuć tyle, ile uważasz. To nie ma moim zdaniem większego znaczenia. A co do naczyń, to najlepiej imo w tymA to widzisz... zatem co bys polecil domowego z naczyń do terere ?
Oraz ile tych kostek tam wsypać
Przy 3 łyżeczkach dopiero czuć ten syrop w kawie.
Apropo tego toffi to w nawiasie w nazwie miał napis ( karmel ) więc tym sie zasugerowałem przy zakupie.
Ale juz znalazlem inny syrop Monin taki 100% że to karmel
@VitoC probowales ten poniżej ?
Narobiłeś smaka i zamówiłem kilka tych syropów w mniejszych buteleczkach, zobaczymy czy to się nada do czarnej kawy. Nie mówię że czarna mi nie smakuje tylko człowiek pije po 2-3 dziennie to można by to jakoś urozmaicić.
Ostatnio miałem okazję pić przez kilka dni kawę z kardamonem i całkiem spoko.
A moge spytac jaka to ma pojemnosc?Mordo, powiem Ci tak. Wrzuć tyle, ile uważasz. To nie ma moim zdaniem większego znaczenia. A co do naczyń, to najlepiej imo w tym
A nie wiem, ile to ma, z 700-1000 ml może. Coś koło tego. A sypie na oko:) ja nie odmierzam wszystkiego itpA moge spytac jaka to ma pojemnosc?
Oraz ile gram yerby do tego sypiesz?
Bo ja zawsze do tykwy ceramicznej 50g sypałem.
Na oko to pol naczynka ?A nie wiem, ile to ma, z 700-1000 ml może. Coś koło tego. A sypie na oko:) ja nie odmierzam wszystkiego itp

Nie xD z 70-100 g. I tak się zalewa kilka razy.Na oko to pol naczynka ?![]()
Tylko lepiej lej to na lyzeczke a nie "na pałę"
Próbowałeś z króliczym bobem?Nie no, jednak ostatni raz kupiłem syrop.
Karmelowy do kawy też mi nie podchodzi, najlepiej cukier trzcinowy i żadnych syropów więcej ^_^
Cukier do kawy?Nie no, jednak ostatni raz kupiłem syrop.
Karmelowy do kawy też mi nie podchodzi, najlepiej cukier trzcinowy i żadnych syropów więcej ^_^

A czemu trzcinowy?Próbowałeś z króliczym bobem?
A czemu trzcinowy?
Wiem wiem :) i kmwtw
Noo zdrowszy dla portfela. Mniej w nim będziesz miał drobnych do noszenia a ty taki wątły jesteś.bo trzcinowy ponoć zdrowszy od białego
Noo zdrowszy dla portfela. Mniej w nim będziesz miał drobnych do noszenia a ty taki wątły jesteś.
To znaczy, że nie różni się niczym poza kolorem i co istotniejsze ceną.
Słodzi i szkodzi dokładnie tak samo ale przecież pan wszystkowiedzący i tak postawi na swoje.To znaczy, że nie różni się niczym poza kolorem i co istotniejsze ceną.
Nie no, jednak ostatni raz kupiłem syrop.

Kolego, on nie potrafi kupić wiórków czekoladowych do owsianki i bierze granolę z dodatkiem czekolady bo nie wie co toKup eretrytol i nie płacz!
![]()

Czaj zostawia na czas kiedy bedzie grzać pucheTo jest prowo, gość kupił sobie ekspres, a mógł kupić kurwa grzałkę i czaju se parzyć.
O to bym go akurat nigdy nie podejrzewał, no bo za co? Poważnie :DCzaj zostawia na czas kiedy bedzie grzać puche
Za niepłacenie podatków.O to bym go akurat nigdy nie podejrzewał, no bo za co? Poważnie :D
Od czego?Za niepłacenie podatków.

Za wieloletnie wyludzenia swiadczen socjalnych, bedzie z alimenciarzami na celiO to bym go akurat nigdy nie podejrzewał, no bo za co? Poważnie :D

Żaden cukier nie jest zdrowy. Tak jak alkohol. Nawet w malej ilości to trucizny dla organizmu. Pisałem Ci wiele razy.bo trzcinowy ponoć zdrowszy od białego
Żaden cukier nie jest zdrowy. Tak jak alkohol. Nawet w malej ilości to trucizny dla organizmu. Pisałem Ci wiele razy.