Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Coś tam są jakieś nowinki? Chyba już się wykoleiła już co? Hype zszedł, ale dalej na Ig wstawia zdjęcia zawodników ufc, jakoby z nimi współpracowała. No Meraba xd

Odwiedziła klub karakan we Wrocławiu.Coś tam są jakieś nowinki? Chyba już się wykoleiła już co? Hype zszedł, ale dalej na Ig wstawia zdjęcia zawodników ufc, jakoby z nimi współpracowała. No Meraba xd
To klub tego typa co ma muzę na wejście o sobie? I dostał wpierdol od młodziaka likusa na fenie?Odwiedziła klub karakan we Wrocławiu.
U jednego z większych farmazoniarzy w środowisku mma, skłóconego ze wszystkimi klubami mma we Wrocławiu, więc tak równia pochyła u niej
Mehmet i Daria są gotowi na Bartosa.
przecież Mehmet ją pogonił jakiś czas temu i się odciął, nawet z niej lekką bekę toczył w jakimś wywiadzie. Ciekawe czy powrót, czy on się przykleja po prostu do różnych zawodników. Na zasadzie siądzie mucha na wole i krzyczy "jedziemy". Poza tym jakie #family ja pierdole on się uważa za "brata" Mameda XD
I jak dobrze widziałem na IG trenowała z Czyżewską tamOdwiedziła klub karakan we Wrocławiu.
U jednego z większych farmazoniarzy w środowisku mma, skłóconego ze wszystkimi klubami mma we Wrocławiu, więc tak równia pochyła u niej
Nie mogłem edytować, a chciałem wrzucić zajawkę tego czegoś:Wjechał jakiś podcast z Jurasem szanownej szamanki iiiiii podobno ostro trenowała z Merabem, ze Sterlingiem i nie odstawała
I jeszcze ten udawany amjerykański kurwa akcent, serio ktoś w to wierzy i chce mieć z nią cokolwiek wspólnego?
Nie mogłem edytować, a chciałem wrzucić zajawkę tego czegoś:
Natalia Janoszek polskiego mma. Dzbannikarze dalej jej nie potrafią zweryfikować, bo przecież ma się klikać, a prawda? Kto to obchodzi.
No właśnie -- ten otłuszczony chłopsko-rozumowy projektant reagował jakoś na to, że 40 letnia amatorska "zawodniczka" twierdzi, że sparuje jak równa z równym z męską czołówką UFC?Są siebie warci. Po za tym spostrzeżeniem to nie mieści mi się w głowie że ktoś może to dobrowolnie oglądać. Jeszcze jedno mnie nurtuje czy Jurkowski wierzy w pierdolenie tej baby czy z premedytacją nie, ale liczy na zasięgi?
Rozwiń tego farmazona karakanaOdwiedziła klub karakan we Wrocławiu.
Tak, przykleja się dokładnie w ten sposób jaki to opisałeś.przecież Mehmet ją pogonił jakiś czas temu i się odciął, nawet z niej lekką bekę toczył w jakimś wywiadzie. Ciekawe czy powrót, czy on się przykleja po prostu do różnych zawodników. Na zasadzie siądzie mucha na wole i krzyczy "jedziemy". Poza tym jakie #family ja pierdole on się uważa za "brata" Mameda XD
Przecież od początku wiadomo że to warszawski projekt zrobienia z niej chuj wie kogo i rozpromowania jej, amerykanka kurwa z Gdańska.Wjechał jakiś podcast z Jurasem szanownej szamanki iiiiii podobno ostro trenowała z Merabem, ze Sterlingiem i nie odstawała
I jeszcze ten udawany amjerykański kurwa akcent, serio ktoś w to wierzy i chce mieć z nią cokolwiek wspólnego?
Przecież powiedziała w tej zajawce, że to wina jej trenera, bo jej coś tam technicznie tłumaczył, a ona perfekcyjna technicznie jest, tylko potrzebowała majdfulnesa i ten jej przygłupi trener nie rozpoznał tego kluczowego czynnika, zamroził Darkę i zrujnował jej karierę. Przez tego gnojka nie zobaczyliśmy Cain vs Daria w UFC.0-5 striking mental coach, przypominam.
Ale ona musiała mieć potężną aurę w ringu, kurwa fa.
Jest i sążny kawał wywiadu z polska królową motywacji.
Człowiek chorągiewka, pozaciągał długów u różnych firm , potem musiał to odpracować u nich poprzez np sprzedaż fotowoltaiki...nic na siebie nie ma, zero własności.....zrobili z niego słupa jak się patrzy albo potrafił zatrudnić 3 trenerów na tą samą godzinę....doszło do tego że dwóch się nawet pobiło na oczach dzieci.....chodzą tam same ukry a on sam na treningach gada po rusku.....kurwa nie ma o czym mówić, jak najdalej od takich bajkopisarzy pseudobiznesmanow.....jeśli chciałbyś definicje śliskiego człowieka to jego obraz tym jestRozwiń tego farmazona karakana
Dzięki.Człowiek chorągiewka, pozaciągał długów u różnych firm , potem musiał to odpracować u nich poprzez np sprzedaż fotowoltaiki...nic na siebie nie ma, zero własności.....zrobili z niego słupa jak się patrzy albo potrafił zatrudnić 3 trenerów na tą samą godzinę....doszło do tego że dwóch się nawet pobiło na oczach dzieci.....chodzą tam same ukry a on sam na treningach gada po rusku.....kurwa nie ma o czym mówić, jak najdalej od takich bajkopisarzy pseudobiznesmanow.....jeśli chciałbyś definicje śliskiego człowieka to jego obraz tym jest
Prawda jest taka, że ona jest zwykłym szarlatanem, który cynicznie wykorzystuje swoistą słabość sportowców. Oni szukają wsparcia mentalnego (i słusznie), ale nie trafiają do porządnego psychologa sportowego, bo widzą potężny PR Albersowej. Zapewne też wydają na to o wiele więcej kasy niż za zwykłego profesjonaliste. Jebane sekciarstwo, nie szanuję.Pisałem to już wcześniej, gdyby polskie MMA obchodziło dziennikarski mainstream to Albers już dawno zostałaby prześwietlona jako zwykła szamanka plagiatująca mindfulness etc. Ale to zwyczajnie nikogo nie obchodzi. Każdy newsowy portal co najwyżej poda wyniki gal KSW, ew. relacja na żywo w Onecie i tyle. Nawet o UFC są szczątkowe informacje i to zwykle tylko o walkach Polaków. I tyle.

Te dojeżdżanie miastowe to przemilcze. Oni wszyscy są tak mocno że kończą na spowiedzi pobliskiego komisariatu i który powie więcej na drugiego temu pozwalają pływać.....Dzięki.
Chuj z nim.
Z tego co widzę to przy piwie czy herbacie byłoby o czym rozmawiać na temat tego jegomościa.
Śmiech na sali z tego co opisałeś a założę się że jest znacznie więcej i bardziej szczegółowo do napisania.
Nie dojechali go za to na mieście? Pewnie poukładany tam jest z niektórymi, czy jest goniony?
Za to w sensie za farmazony i banderowców.
I wszystko.Te dojeżdżanie miastowe to przemilcze. Oni wszyscy są tak mocno że kończą na spowiedzi pobliskiego komisariatu i który powie więcej na drugiego temu pozwalają pływać.....

Układa plany polskim prospektom:Przecież ona w tym filmiku twierdzi, że układa gameplany zawodnikom UFC... A ulany brudnopis słucha tego z zadowoleniem...