Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Krótko odnośnie forum. Pracujemy nad tym. Nowe funkcje pojawią się wraz z szata graficzną forum i strony. Cierpliwości
zamykam temat, kaczka się trochę uspokoił, ale cały czas mam go na oku... :D
10) Jeszcze raz przejrzałem cały regulamin i nie widze w swym działaniu jego łamania, wskazującego na zastosowanie dodatkowych sankcji wobec mnie.
Legenda i zarazem 50% użytkowników tego forumStare dzieje. Nawet nie bylem wtedy zarejestrowany, ale kaczka to legenda tego forum.
Ciekawe z ilu kont się wypowiedział w tym temacie.Legenda i zarazem 50% użytkowników tego forum
Kaczka ma szczęście, że Venom na oku ma teraz brazylijskich króli nokautu.zamykam temat, kaczka się trochę uspokoił, ale cały czas mam go na oku... :D
Kaczka ma szczęście, że Venom na oku ma teraz brazylijskich króli nokautu.
Ciekawe czy znalazł już Tureckiego Andersona Silvę, który będzie godnie reprezentował klan Silvów.Kaczka ma szczęście, że Venom na oku ma teraz brazylijskich króli nokautu.
Narazie bawi sie rakeshem ale to już długo nie potrwa@Anonymous, zadałeś sobie może trud, żeby policzyć te wszystkie swoje fejk konta? I kiedy reaktywujesz Gronostaja?