Cohonesowy quiz znajomości filmów

209oal4.jpg

Andrzej daremne twoje zabawy w paincie, google znajduje.

Po aktorze też bym znalazł mimo, że filmu nie ogladałem, ale ostrze sobie na niego zęby już z rok.

Nie jestem na swoim koncie więc na szybko wyciąłem obrazek z trailera. Miało być łatwo by zabawy nie blokować :)

Hang dobrze:)

Pusher zajebisty film :] dla fanów Pushera polecam też Bledeer, film w bardzo podobnym klimacie tego samego tworcy.

49501b4318acffa6b51caaaec1608585.png

1. Brasil - 8 ptk

2. Herrflick, Olos, Fresh, Hang - 4 ptk
3. Nayevsky, królik, Masta Blasta- 3 ptk

4. Oldrich, Grzechu, respect, Mahonek,, Masutatsu, Arlovsky, Gambit - 2 ptk
5. mateusz19191010, kofi, zoom, prazgr, ziggy123, cypher, Masutatsu, Aro777, Pietagoras, poleaxe, Gaara, Masutatsu, old snake, cRe, Orest, axl - 1 ptk

bjdede.jpg

1. Brasil - 8 ptk

2. Herrflick, Olos, Fresh, Hang - 4 ptk
3. Nayevsky, królik, Masta Blasta- 3 ptk

5. mateusz19191010, kofi, zoom, prazgr, ziggy123, cypher, Masutatsu, Aro777, Pietagoras, poleaxe, Gaara, Masutatsu, old snake, cRe, Orest, axl - 1 ptk, Mektator - 1 pkt

1. Brasil - 8 ptk

2. Herrflick, Olos, Fresh, Hang, Masta Blasta- - 4 ptk
3. Nayevsky, królik 3 ptk

5. mateusz19191010, kofi, zoom, prazgr, ziggy123, cypher, Masutatsu, Aro777, Pietagoras, poleaxe, Gaara, Masutatsu, old snake, cRe, Orest, axl - 1 ptk, Mektator - 1 pkt

vil0fl.jpg

kurde skąd wy to wiecie? też obejrzałem kilka z tych filmów, ale za nic w świecie nie skumałbym tych scen.

Hang blisko, ale nie, choć pojawiła sie ta postać to screen jest z innego filmu:)

Podpowiedź - głowny bohater nie jest człowiekiem i zdarza mu sie sprowadzać do domu dziewczyny o imieniu Sauvignon Blanc.

Dzięki podpowiedzi znalazłem w Google. Film oglądałem, ale za cholerę nie pamietam tego momentu co jest na screenie. Liczy sie czy nie? :D

Już nadrobiłem, rzeczywiście. Przecież Flash Gordon był ważna postacią w życiu głównych bohaterów, jak mogłem o tym zapomnieć ;)

Nie szukałem w google, ale jeśli to nie Flash Gordon to Ted. Nie wiem czy sie liczy, ale respect nie podał tytułu.

Specjalnie nie podałem bo nie chce punktu zdobytego dzięki Google ;) w takim razie Olos dajesz teraz Ty.

To ja chętnie wkleję coś od siebie tylko czy mogę tak się wciąć? Zgodne z zasadami?

Zaraz coś dodam, przez to zamieszanie z nowym forum nie miałem okazji.

1. Brasil - 8 pkt
2. Olos - 5pkt
2. Herrflick, Fresh, Hang, Masta Blasta- - 4 pkt
3. Nayevsky, królik 3 pkt

4. Oldrich, Grzechu, respect, Mahonek,, Masutatsu, Arlovsky, Gambit - 2 pkt
5. mateusz19191010, kofi, zoom, prazgr, ziggy123, cypher, Masutatsu, Aro777, Pietagoras, poleaxe, Gaara, Masutatsu, old snake, cRe, Orest, axl, Mektator - 1 ptk

4XPGDSq.jpg

Sry, ze tak pomazane, ale google znajdywało. To co najwazniejsze chyba widać. Od razu powiem, ze to japoński film.

Last edited:
pytam się: Jaki macie sposób wyszukiwania tych screenów w goglach, bo nie wierzę, że kojarzycie te filmy po tych zdjęciach...

pytam się: Jaki macie sposób wyszukiwania tych screenów w goglach, bo nie wierzę, że kojarzycie te filmy po tych zdjęciach...
Jeśli się da znaleźć to np. w chromie prawym przyciskiem na zdjęcie klikasz i 'Szukaj tego obrazu w Google'.

O kurde poleaxe to mnie zaskoczyłeś. Sprawdzałem w google i nie znajdywało, więc pewnie znasz. Takie pytanie poza konkursem widziałeś inne filmy tego reżysera i zarazem aktora?

PS. Nie zapomnij o punktacji.

Back