GypsyKing
UFC Middleweight
Jakbys nie zapomniał to bym miał remis z krecikiemKurwa zapomniałem zagłosować![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jakbys nie zapomniał to bym miał remis z krecikiemKurwa zapomniałem zagłosować![]()

Gdybym był kalkulatorem to bym nie zagłosował na Dijaza i ten cały Kamil Stoch mógłby mnie teraz cmoknąć w pompkęWłaśnie przypomniałeś o kulturones, jakie to bylo zajebisteno i @Siedem parówo, kamil stoch zabrał ci zwycięstwo

Upomnimy się w odpowiednim momencie, sobie nie myśl.Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za oddane na mnie głosy![]()
![]()
trójglicerydy...Kurwa zapomniałem zagłosować![]()

Ja to bym w wyborze najlepszego użytkownika musiał ⅓ HP wywołać+ kilkunastu z głównej.Jakbys nie zapomniał to bym miał remis z krecikiem

Podobno całymi dniami leży na leżaczku na plaży, pod palmami, jara zajebistej jakości naturalne zielsko i nic go już nie obchodziCiekawe co z tym Andrzejem.

Jak żona mu pozwoliPodobno całymi dniami leży na leżaczku na plaży, pod palmami, jara zajebistej jakości naturalne zielsko i nic go już nie obchodzi![]()

PoprawiłemPodobno całymi dniami leży na ławeczce w piwnicy, zajada zajebistej jakości naturalną żółtą paprykę i nic go już nie obchodzi![]()

i to jest ich wspólna decyzjaJak żona mu pozwoli
![]()
O nawet się gdzieś znalazłem z jednym głosem. Kto by nie oddał na mnie głosu, odezwij się na priv, mam dla Ciebie nagrodę.

Gratulacje dla wszystkich uczestników. 50k bonusu dla zwycięzców, 25 za podium i po dyszce dla reszty za same nominacje się należy![]()
a komplet opon zimowych już nie wystarczy?2017 - Wibrujące słuchawki użytkownika Baasteek
Już dawno dostał@Cactus nie powinienem juz dawno dostac dwa kola punktow?![]()
Już dawno dostał

To które punkty masz na myśli?
https://cohones.mmarocks.pl/members/baju.5362/trophiesTo które punkty masz na myśli?

to sa nagrody baju..
spojrz w link drugim okiem.