Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jprdl prosty temat gdzie zostały dodatkowo dodane szablony jak dla debila to zawsze ktoś się musi znaleźć kto zaspami temat
A to zmieniać można, jak koperta z nominacjami była zalakowana i otwierana komisyjnie...
PS. witam kolegę w mojej kategorii![]()

A nie morda już...

Petycja o przyznanie wychowawczego bana użytkowniki Cassius42 za zaspamowanie tematu kolejny rok z rzędu,można oznaczać albo zostawić reakcje i zobaczymy ile jest za i przeciw

Petycja o przyznanie wychowawczego bana użytkowniki Cassius42 za zaspamowanie tematu kolejny rok z rzędu,można oznaczać albo zostawić reakcje i zobaczymy ile jest za i przeciw

e: zostało 10 minut do końca głosowania więc jeszcze mogę edytować, jak coś to piać

W zeszłym roku brakło mi jednego głosu do wejścia na nr 1... Twojego głosu brakło...1. Użytkownik roku:
@Gaara @szplin @Siedem @Siwy25_1 @Baasteek ze starym @Miskatonic @Risky
4. Redaktor roku:
@Jakub Madej
@Cactus
7. Temat roku
Było trochę mocnych tematów, ale głos idzie na Respectones i @Dijaz bo chłop się tam napracował a pozostałe tematy nakręcają się same.
e: zostało 10 minut do końca głosowania więc jeszcze mogę edytować, jak coś to piać
Wygonić go na naszą klasę!!Petycja o przyznanie wychowawczego bana użytkowniki Cassius42 za zaspamowanie tematu kolejny rok z rzędu,można oznaczać albo zostawić reakcje i zobaczymy ile jest za i przeciw
Albo do pewnej redakcji na Twitterze.Wygonić go na naszą klasę!!

Do Sanoka. Uciąć kable, rozmontować tory kolejowe i niech przy ognisku opowiada, te swoje fanaberie miejscowej ludności.Albo do pewnej redakcji na Twitterze.![]()
Wyłóż lage na niego, zawsze masz mnie, nie wszystko mogę i nie wszystko ogarnę, ale jestem.
![]()
Nie wiedziałem że takie luksusy w ogóle tam dochodzą.Uciąć kable, rozmontować tory kolejowe
Poprawiłem.Nie wiedziałem że takie luksusy w ogóle tam dochodziły.
Trochę...@Cassius42 boisz trochę co?

Do Choroszczy dołączysz.Trochę...
Kolego Brutusie, ja tu na Ciebie głosuję w kategorii 1. a ty jesteś za petycją...![]()
Kolega @BogdanJanusz i @Jeff i @Roshi w tym roku nie dostali od mnie nominacji... @Bastian wiadomo wygryzłem go z jego nagrody ('18,19,22) i nie dołączyłem do jego Discorda...A dodatkowo wicemister COHONES
Do Choroszczy dołączysz.

Na badania? Na badania.Do Choroszczy dołączysz.
Ja jestem młodym wilkiem i piję krew swoich wrogówTrochę...
Kolego Brutusie, ja tu na Ciebie głosuję w kategorii 1. a ty jesteś za petycją...![]()
Kolega @BogdanJanusz @Jeff i @Roshi w tym roku nie dostali od mnie nominacji... @Bastian wiadomo wygryzłem go z jego nagrody ('18,19,22) i nie dołączyłem do jego Discorda...A dodatkowo wicemister COHONES

Cicho!Na badania? Na badania.