Chyba powinniśmy się cieszyć, że "tajemniczy ciężki z Bellatora" się wykruszył. Wolałbym oglądać Nastulę robiącego na ringu pompki solo niż jego walkę z Brettem Rogersem.
To nie Brett miał walczyć jeżeli chodzi o zawodników Bellatora. Choć nazwisko dość znane. Ten który był przymierzany do Nastka przegrał ostatnie 2 walki w Bellatorze :)
to Ron Sparks... ale to wie nie tylko admin. nie mozna oficjalnie jeszcze, bo oglosza po walce Goloty.... no admina mozna zrozumiec, ze usunal, bo bedzie na mmarocks ze rozpuszcza.
Ktoś był brany pod uwagę z BFC(może i Sparks a może Prindle), ale już nie jest... Malina pisał że będzie to ktoś kto walczył w PRIDE i myślę że prawde pisał.
Z tej plotki co ja słyszałem, i napisałem x postów czesniej wynika że rywal z kontraktem bellatora był dogadany. BFC zablokowało występ zawodnika w KSW. Cała ta trójka z PRIDE rozpoczeła rozmowy dopiero po tym jak bellator zablokował... przynajmniej tak wnioskuje z plotki i info od malinowskiego.
Schilt>Rizzo>Lungu <- innych opcji nie widzę jeśli chodzi o PRIDE i to żeby Paweł miał realną szansę, ew. jakiś Yoshida albo Ishii jeśli są wolni. Osobiście chciałbym Oldreema albo Thompsona, szczególnie Kolosa...nie wiem czemu ale to by było ciekawe.
trzeba tez pamietac, ze KSW nie placi zawodnikom z zagranicy wiecej niz 10 000 euro, lub wiecej niz 20 000 w przypadku rywala Pudziana. Mirko i Ishii to wiec nie liga KSW. faktycznie jest pelno plotek, bo czesto olewaja KSW albo przyjezdzaja a pozniej widac jak walcza ujowo.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.