Co się dzieje z...

To ja zapodam trochę bardziej złożone pytanie :roberteyeblinking:

Z 20 lat temu 2001-2004 rok, na tvn leciał program pokroju „pod napięciem” czy „superwizjer”.
W jednym z odcinków był reportaż o walkach w klatkach. Do Rosji pojechało dwóch Polaków (jeden wygrał chyba decyzją, drugi sromotnie ubity).

Czy ktoś to kojarzy?
Czy Ci goście byli zawodnikami czy to totalne anonimy?

Z 20 lat temu 2001-2004 rok, na tvn leciał program pokroju „pod napięciem” czy „superwizjer”.
W jednym z odcinków był reportaż o walkach w klatkach. Do Rosji pojechało dwóch Polaków (jeden wygrał chyba decyzją, drugi sromotnie ubity).

Czy ktoś to kojarzy?
kułak i zakrzewski czyli jeden nie anonim a drugi anonim

Czy ktoś to kojarzy?
Filmy chyba zaginęły w czeluściach internetu ale pamietam że Zakrzewski bardzo szybko miał z mordy tatar.

Damian Szmigielski do MMA wrócił po 7 letniej przerwie pod koniec 2023, zawalczył z jakimś debiutantem i znów nie walczy, ktoś wie o co tam chodzi z jego karierą? Rekord 9-1 to nie byle co na tym etapie rozwinięcia MMA w Polsce myślę że znalazł by miejsce w każdej organizacji.

Już wiem co z Damianem Szmigielskim

- nie ma oferty na normalnym poziomie finansowym i pełne przygotowania + ryzyko ewentualnej kontuzji/ uszczerbku na zdrowiu nie są warte tych pieniędzy.

Dziwi mnie brak podchodów ze strony KSW w przypadku tego zawodnika, dobry dla oka, dobry rekord, świeża krew w dywizji..

Back