Junior.dos.santos
BAMMA Bantamweight
Po walce z potężnym budowniczym basenów zweryfikował plany na kariereDavid Olivia ? Skończył karierę? Chłopakowi wystarczyły uniwersyteckie zapasy z USA żeby pozamiatać wszystkich w turnieju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po walce z potężnym budowniczym basenów zweryfikował plany na kariereDavid Olivia ? Skończył karierę? Chłopakowi wystarczyły uniwersyteckie zapasy z USA żeby pozamiatać wszystkich w turnieju
Po walce z potężnym budowniczym basenów zweryfikował plany na kariere

PoprawiłemPo tym jak go zwałowali w walce z potężnym budowniczym basenów zweryfikował plany na kariere
Ostatnio widziałem go na strymie u Jara, gdzieś w Ameryce Południowej się zaszyłWojciech"The Gentleman" Orłowski?
kułak i zakrzewski czyli jeden nie anonim a drugi anonimTo ja zapodam trochę bardziej złożone pytanie
Z 20 lat temu 2001-2004 rok, na tvn leciał program pokroju „pod napięciem” czy „superwizjer”.
W jednym z odcinków był reportaż o walkach w klatkach. Do Rosji pojechało dwóch Polaków (jeden wygrał chyba decyzją, drugi sromotnie ubity).
Czy ktoś to kojarzy?
Czy Ci goście byli zawodnikami czy to totalne anonimy?
Ciekawy trop. Muszę zweryfikować i poszukać jakiś materiałów.kułak i zakrzewski czyli jeden nie anonim a drugi anonim
bycie sromotnie napierdalanym na glebie to mi na Kułaka bardziej brzmi :DCiekawy trop. Muszę zweryfikować i poszukać jakiś materiałów.
Z tego co pamiętam Zakrzewski (jeśli to on), sromotnie napierdalany na glebie
To ja zapodam trochę bardziej złożone pytanie
Z 20 lat temu 2001-2004 rok, na tvn leciał program pokroju „pod napięciem” czy „superwizjer”.
W jednym z odcinków był reportaż o walkach w klatkach. Do Rosji pojechało dwóch Polaków (jeden wygrał chyba decyzją, drugi sromotnie ubity).
Czy ktoś to kojarzy?
Czy Ci goście byli zawodnikami czy to totalne anonimy?
Ja nie wiem.wiecie co się dzieje z Łukaszem Chlewickim?
Gdyby jednak ta informacja była potrzebna, to znam kogoś kto też nie wie.Ja nie wiem.
Temat tabu, od dawna ludzie się dopytywali i od dawna zawodnicy omijają ten temat.wiecie co się dzieje z Łukaszem Chlewickim?
Tak. Nie ma wstępu do ankosu, podobno zajął się okulistyką.Marcin Bilman, po zajebaniu Gonga Parkowi kariera się zakończyła czy jak?
a do Czerwonego też nie ma wstępu?Tak. Nie ma wstępu do ankosu, podobno zajął się okulistyką.
Marcin Bilman, po zajebaniu Gonga Parkowi kariera się zakończyła czy jak?
50% szans, że tam zawalczą. Oni chcą, UFC średnio.co się dzieje z tymi dwoma smierdzielami którzy przeszli pod skrzydła aski i mieli walczyć w ufc?

Takich Kubusiów jest na świecie setki tysięcy. Ciężko będzie go przepchaćco się dzieje z tymi dwoma smierdzielami którzy przeszli pod skrzydła aski i mieli walczyć w ufc?

Edit. Obaj mają kontrakt.co się dzieje z tymi dwoma smierdzielami którzy przeszli pod skrzydła aski i mieli walczyć w ufc?