Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
adblock pomaga troszkę.Wkurwiaja mnie wszechobecne reklamy przed jakims materialem filmowym i ten bezczelny komunikat "dzieki reklamie ogladasz wszystko za darmo" No kurwa, gdyby bylo platne to wogole bym tego nie ogladal, co za idiotyzm.
blokuje tez reklamy przed filmikami? bo ja chyba mam adblocka ale reklam przed filmikami jakos mi nie blokujeadblock pomaga troszkę.
tak blokujeblokuje tez reklamy przed filmikami? bo ja chyba mam adblocka ale reklam przed filmikami jakos mi nie blokuje
No właśnie wcześniej się ręcznie bawiłem, ale myślałem 5 zł to nie majątek, a pralka sporo ułatwia, a tutaj kolejny raz wyciągam pranie całe w pianie i pełne wody. Oczywiście dodatkowe płukanie i wirowanie to kolejne 5 zł, niech się zachłysną tym skąpstwem.Nie lepiej ci już ręcznie wyprać?
Gdzie ja Ci na 6 metrach w akademiku zmieszczę pralkę? Pókój ma 12 metrów, ale to na dwóch (wymiary 5,5m x 2m i tak mam dobrze, bo ludzie mieszkają w kwadratowych, to dopiero szczyt głupoty)A nie lepiej z ziomkami złożyć się na jakąś tanią z allegro?
JEdynie w grę wchodzi kolega co mi szmatę wypierze. Jam student, ciężko tyrać autobusem z wiadrem prania.A pralnie na mieście? W sumie bez samochodu troche trudno. A inpost pralnie chyba drogie
JEdynie w grę wchodzi kolega co mi szmatę wypierze. Jam student, ciężko tyrać autobusem z wiadrem prania.
Kurde wkurzyłem się na wyciąganie kolejny raz z tej pieprzonej pralki niewypłukanego prania.
Wniosek jest prosty, trzeba sobie znaleźć babę, która będzie pranie mi robić, innej opcji nie widzę.

Kurde, tak czytam i z tego co znam z opowieści to akademiki PW to niebo :D Bo Ty PKr Wiewiur?JEdynie w grę wchodzi kolega co mi szmatę wypierze. Jam student, ciężko tyrać autobusem z wiadrem prania.
Kurde wkurzyłem się na wyciąganie kolejny raz z tej pieprzonej pralki niewypłukanego prania.
Wniosek jest prosty, trzeba sobie znaleźć babę, która będzie pranie mi robić, innej opcji nie widzę.
Tak, i to mam jedne z lepszych warunków w Krk. Powiem tak najgorzej nie jest, ale mam 30 minut autobusem na uczelnie to raz (do biedronki mam 3 przystanki autobusem, to sklepu mam 10 minut piechotką, do jakiegoś baru mam, nie wiem nawet w okolicy nic nie ma, totalne zadupie), dwa to wieczny problem z pralką, a trzy to niemożliwość przenocowania kogokolwiek w akademiku bez uiszczenia frycowego.Kurde, tak czytam i z tego co znam z opowieści to akademiki PW to niebo :D Bo Ty PKr Wiewiur?
Wszystko perfecto? Najważniejsze rzeczy są do dupy :D WspółczujęTak, i to mam jedne z lepszych warunków w Krk. Powiem tak najgorzej nie jest, ale mam 30 minut autobusem na uczelnie to raz (do biedronki mam 3 przystanki autobusem, to sklepu mam 10 minut piechotką, do jakiegoś baru mam, nie wiem nawet w okolicy nic nie ma, totalne zadupie), dwa to wieczny problem z pralką, a trzy to niemożliwość przenocowania kogokolwiek w akademiku bez uiszczenia frycowego.
Poza tym to wszystko niemal perfecto.
Opowieści a życie to bywa dalekie od prawdy. Wiadomo dobrze się w akademiku imprezuje, ale z mieszkaniem to różnie bywa, na szczęście tego drugiego faktu ludzie nie pamiętają w opowieściach.Wszystko perfecto? Najważniejsze rzeczy są do dupy :D Współczuję
Nie no, na pewno sam nie narzekasz. Chlanie bez umiaru i brudne ciuchy to już nie te czasy. Wiadomo, że wódeczka jak najbardziej, no ale ciuchy prać gdzieś trzeba ;)Opowieści a życie to bywa dalekie od prawdy. Wiadomo dobrze się w akademiku imprezuje, ale z mieszkaniem to różnie bywa, na szczęście tego drugiego faktu ludzie nie pamiętają w opowieściach.
A może to tylko ja lubię tak ponarzekać.
Tak, i to mam jedne z lepszych warunków w Krk. Powiem tak najgorzej nie jest, ale mam 30 minut autobusem na uczelnie to raz (do biedronki mam 3 przystanki autobusem, to sklepu mam 10 minut piechotką, do jakiegoś baru mam, nie wiem nawet w okolicy nic nie ma, totalne zadupie), dwa to wieczny problem z pralką, a trzy to niemożliwość przenocowania kogokolwiek w akademiku bez uiszczenia frycowego.
Poza tym to wszystko niemal perfecto.
Przydałoby się gi wyprać raz na 10 treningówWiadomo, że wódeczka jak najbardziej, no ale ciuchy prać gdzieś trzeba ;)
, albo chociaż raz na 2 miesiące
.Tak czy siak to wychodzi sporo drogi piechotą (ponad 15 min).Po chuj ci Biedra jak masz Lidla na AWF
Przydałoby się gi wyprać raz na 10 treningów, albo chociaż raz na 2 miesiące
.
Tak czy siak to wychodzi sporo drogi piechotą (ponad 15 min).

Ale w lidlu więcej gorzoły i browarów do wyboru, także tego.Przydałoby się gi wyprać raz na 10 treningów, albo chociaż raz na 2 miesiące
.
Tak czy siak to wychodzi sporo drogi piechotą (ponad 15 min).