Khebabib
Bellator Heavyweight
Ja mam uraz do sztruksów z dzieciństwa. Matka kupowała, a ja ich nie znosiłem. Zostało mi do dziśdlatego ja sobie wzialem czarne sztruksy ostatnio, pasuja do wszystkiego i nie maja nic wspolnego z dziurawymi rurkami

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam uraz do sztruksów z dzieciństwa. Matka kupowała, a ja ich nie znosiłem. Zostało mi do dziśdlatego ja sobie wzialem czarne sztruksy ostatnio, pasuja do wszystkiego i nie maja nic wspolnego z dziurawymi rurkami

Polecam klasyczne LEVI'S 501 original fitWkurwia mnie "moda męska" lansowana przez największe sieciówki. Byłem wczoraj w jebanych 3!!! galeriach handlowych żeby kupić sobie jeansy. Przygody Odyseusza, to małe piwo w porównaniu do tego ile musiałem się naszukać żeby dostać spodnie nie będące pierdolonymi rurkami dla pedałów (ewentualnie dla ludzi chorych na zanik mięśni). Do tego należy dodać, że kupienie spodni bez pierdolonych dziur jest wyczynem równie karkołomnym, co wygranie w totka. Do chuja pana. Dziurawe rurki...kurwa. Na przyszłość mam nauczkę, że nie ma co tracić czasu na chodzenie po sieciówkach, tylko trzeba z miejsca kierować swe kroki do levis`a/lee/wranglera. Ciekawostką jest również moda na DZIURAWE tshirty. Wygląda to jakby tshirt został opierdolony przez hordę moli. Dziurawe spodnie + dziurawe tshirty = moda bulwo.
Nie wiem czym dla Ciebie są normalnie spodnie. Może po prostu miałeś fart. Na mnie regulary opinały się jak rurki, a dostanie szerszego fasonu w sieciówkach graniczy z cudem. Skinny fit, slim fit, regular, to wszystko są rurki. No...może przesadzam. Skinny fit, to męskie legginsy.Ja nie wiem w czym masz problem ????
Bylem ostatnio w galerii , też w sieciowkach i w drugim sklepie już kupiłem normalne spodnie , bez żadnych dziur itp.![]()
Miałem. Zajebiste spodnie, ale ostatnio strzeliły mi na dupie. Nie żebym utył...Polecam klasyczne LEVI'S 501 original fit
Problem z nimi jest taki, ze jak nie ma promocji to kosztują 300zl albo i więcej...Miałem. Zajebiste spodnie, ale ostatnio strzeliły mi na dupie. Nie żebym utył...

No niestety. Ja tamte dorwałem kiedyś na zalando w przecenie za niewiele mniej jak 300 zł. Kupując levisy w sklepie trzeba się liczyć,że min 3 liście wypadną z portfela. Kolega kiedyś pracował w tk maxx i mówił, że czasem można dorwać za +- 200 zł. Szkoda, ale nigdy nie trafiłem na taką okazjęProblem z nimi jest taki, ze jak nie ma promocji to kosztują 300zl albo i więcej...![]()

No trochę farta może i miałem . Coraz częściej są fit i jakieś inne gówniane. I też nie jakieś rurki . Po prostu zobaczyłem , przymierzyłem i kupiłem . Ale fakt coraz więcej jest takich spodni fit , slim , rurki itpNie wiem czym dla Ciebie są normalnie spodnie. Może po prostu miałeś fart. Na mnie regulary opinały się jak rurki, a dostanie szerszego fasonu w sieciówkach graniczy z cudem. Skinny fit, slim fit, regular, to wszystko są rurki. No...może przesadzam. Skinny fit, to męskie legginsy.
https://www.zalando.de/levi-s-501-jeans-straight-leg-blue-le222a03v-952.htmlNo niestety. Ja tamte dorwałem kiedyś na zalando w przecenie za niewiele mniej jak 300 zł. Kupując levisy w sklepie trzeba się liczyć,że min 3 liście wypadną z portfela. Kolega kiedyś pracował w tk maxx i mówił, że czasem można dorwać za +- 200 zł. Szkoda, ale nigdy nie trafiłem na taką okazję![]()
Na bazarze dorwiesz proste. Zobacz jak Janusze chodzą, skądś muszą brać te dżinyNo niestety. Ja tamte dorwałem kiedyś na zalando w przecenie za niewiele mniej jak 300 zł. Kupując levisy w sklepie trzeba się liczyć,że min 3 liście wypadną z portfela. Kolega kiedyś pracował w tk maxx i mówił, że czasem można dorwać za +- 200 zł. Szkoda, ale nigdy nie trafiłem na taką okazję![]()

240 na polskim zalando za dark blue. 400 za blue. Ja pierdole. Zawsze jak coś kupię, to później znajduje jakieś promocje/okazje.
W łeb obuchem i zedrę z jakiegoś. Najlepsze, bo zdobyczne.Na bazarze dorwiesz proste. Zobacz jak Janusze chodzą, skądś muszą brać te dżiny![]()
Ale finalnie też mogą być podarte, bo Janusze z dużym brzuchem zawsze pod wanciołem mają spodnie z paskiem, więc jak urwiesz to ci połowa w rękach zostanie i wyjdą takie jak z sieciówki. Lepiej idź na bazar, to i zaoszczędziszW łeb obuchem i zedrę z jakiegoś. Najlepsze, bo zdobyczne.

Ale nie zwróciszAle finalnie też mogą być podarte, bo Janusze z dużym brzuchem zawsze pod wanciołem mają spodnie z paskiem, więc jak urwiesz to ci połowa w rękach zostanie i wyjdą takie jak z sieciówki. Lepiej idź na bazar, to i zaoszczędzisz![]()

A, już rozumiem tok rozumowania. Polak Cebulak pochodzi i odda mówiąc, że reklamuje?:DAle nie zwrócisz
![]()
Jak z barazu kupisz cokolwiek to masz nikłą szanse że to oddasz i dostaniesz kasę z powrotem ...A, już rozumiem tok rozumowania. Polak Cebulak pochodzi i odda mówiąc, że reklamuje?:D

Od kilku lat nie chodzisz na zakupy, ale twierdzisz, że właściwie w każdej sieciówce można kupić klasyczne jeansy. Hm...seems legitJanusze shoppingu. Kupienie czegokolwiek w dzisiejszych czasach to łatwizna. Właściwie w każdej sieciówce można kupić klasyczne jeansy. Nie mówiąc już o możliwości zakupów przez internet, co sprawiło, że od kilku lat nie chodzę na zakupy.
Zakupy przez internet są ok, ale nie wszystko można "bezpiecznie" kupić. Przykładem może być kupno skóry. Na takim np zalando większość modeli prezentujących kurtki (min 190 cm wzorstu) ma na sobie kurtki w rozmiarze M. Jakim kurwa cudem? Idę do ochnika i dowiaduję się, że M mogłem na siebie nałożyć zaraz po pierwszej komunii świętej. Przy moich 187 cm XL jest idealne. Jak ktoś jest anorektykiem, to ewentualnie L, ale nie kierwa M. I weź tu człowieku zamawiaj. W szczególności, że rozmiarówka "w obrębie" jednej firmy może diametralnie się od siebie różnić. Są rzeczy, które imo powinny być kupowane fizycznie, bo można nadziać się na niezłą muke.Kolekcję można znać, ale trzeba pójść do sklepu i przymierzyć żeby wiedzieć, czy regular jest faktycznie regular, a nie skinny fit ;)Chodzić na zakupy a znać kolekcje to inne sprawy mój drogi :)
Nie wiem czy zauważyłeś ale z bazarem sobie jaja robiłem;)Jak z barazu kupisz cokolwiek to masz nikłą szanse że to oddasz i dostaniesz kasę z powrotem ...
![]()
Yhym, wszyscy Ci wierzymyNie wiem czy zauważyłeś ale z bazarem sobie jaja robiłem;)

Jak masz ponad naturalne kopyta i waska takie to pozostaje kupić za duży rozmiar i do krawca.Kolekcję można znać, ale trzeba pójść do sklepu i przymierzyć żeby wiedzieć, czy regular jest faktycznie regular, a nie skinny fit ;)
No dobra, wpadłem, kupuję wszystko na bazarze:DYhym, wszyscy Ci wierzymy
Jak masz ponad naturalne kopyta i waska takie to pozostaje kupić za duży rozmiar i do krawca.

Przynajmniej wspierasz pośrednio największą gospodarkę świataNo dobra, wpadłem, kupuję wszystko na bazarze:D

![]()
Przynajmniej wspierasz pośrednio największą gospodarkę świata![]()

ja mówie we pal gume księdzu jebany , księdzem jesteś a wychowawczynie dupczysz w swojej toiocie miał toiote kamry kurwa w hybrydzie, wyjeżdzał do lasu ruchał kurwa wychowawczynie ksiądz jebany, tu miał muszkę a ruchał dziwki jebany menel
Bez kitu. Niech poznają życie smrody. Co ja się ojeździłem za małolata, to moje. Każdy smarkacz powinien przez to przejśćRok szkolny się zaczął i od razu większe korki na drogach. Wysyłać gówniaki do szkół autobusami a nie wozić samemu...![]()