mat
UFC Middleweight
Miałem właśnie Cię cytować tutaj z przeciwnego tematu. Mnie też.Wszystko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Miałem właśnie Cię cytować tutaj z przeciwnego tematu. Mnie też.Wszystko
Chczesz o tym porozmawiać?![]()
TypoweZbyt długa opowieść, jedyne co to utwierdziłem się że w tej branży nie widzę się jakoś długoterminowo... czas w dalszej perspektywie myśleć nad zamianą branży, a w najbliższym przynajmniej zmiana firmy jeśli nie dojdze do porozumienia z szefami w sprawie kasy :)
Zbyt długa opowieść, jedyne co to utwierdziłem się że w tej branży nie widzę się jakoś długoterminowo... czas w dalszej perspektywie myśleć nad zamianą branży, a w najbliższym przynajmniej zmiana firmy jeśli nie dojdze do porozumienia z szefami w sprawie kasy :)
To chyba minus, bo nie rozwijasz się.Jedyny plus taki, że opierdoling na maksa, ale ile można się opierdalać.
Cohones Logistics GroupZbyt długa opowieść, jedyne co to utwierdziłem się że w tej branży nie widzę się jakoś długoterminowo... czas w dalszej perspektywie myśleć nad zamianą branży, a w najbliższym przynajmniej zmiana firmy jeśli nie dojdze do porozumienia z szefami w sprawie kasy :)
wszedzie jest tak samo, ja wtedy odrazu podbijam do nieczynnej kasy i mowie babie na drugiej kasie, ze ma kolezanke zawolac bo kolejka kurwa do miesa sie ciagnie i juz stoje jako pierwszy w drugiej kasie heheW Polsce jak w lesie. Byłem właśnie w Lidlu, dokładnie to 43 sekundy. Chciałem wpaść kupić sobie jakąś drożdżówkę na drogę i wodę, ale po chuj? Przy kasach stado Grażyna i Januszów, taśmy zawalone śmieciami. Dwie kasy czynne, kolejka na pół sklepu. Nosz kurwasz.
To chyba minus, bo nie rozwijasz się.
a skad wiesz do ktorej kasy Pani przyjdzie?wszedzie jest tak samo, ja wtedy odrazu podbijam do nieczynnej kasy i mowie babie na drugiej kasie, ze ma kolezanke zawolac bo kolejka kurwa do miesa sie ciagnie i juz stoje jako pierwszy w drugiej kasie hehe
bo w tym sklepie do ktorego chodze sa tylko 2a skad wiesz do ktorej kasy Pani przyjdzie?

a skad wiesz do ktorej kasy Pani przyjdzie?
Jestem w podobnym momencie. Nie dość, że nie dają pracować bo non stop czegoś operacyjnie nie ogarniają to jeszcze pracuję ze świadomością tego, że nawet w dłuższej perspektywie, nie ma szans na poprawę warunków. Jedyny plus taki, że opierdoling na maksa, ale ile można się opierdalać.
Mnie do takich przemyśleń skłoniło to że od miesiaca na stałe doszło mi trochę obowiązków + ogarnałem fajną umowe z klientem... ale przy wypłacie nie było odzwierciedlenia + najgorsze co mnie wkurwia to Szwfowie-kierowcy... nic kompletnie nie pasuje i ciągłe żale do mnie, bo to tamto....
E:
A przy wypłacie jak zasugerowałem szefowi że jak roboty doszło to i kasa powinna wzrosnąć to zaczął jakoś głupio ściemniać... wkurwiłem sie i powiedziałem że za 2 tyg jak będą obaj to musimy poważnie porozmawiać i na razie na tym stanęło

Mi tam obowiązków nie przybyło. Wręcz odwrotnie. Muszę robić robotę dla robotę. Wiem, że nic z tego nie będzie, ale tabelki i raporty muszą się zgadzać. Jak kurwa przyprowadziłem do firmy giganta to tylko jęczeli, że za ciężkie, że za póżno odbiory, że kurwa naczepa nie wypełniona...Idż Pan w chuj.
Czekam dziś na telefon, jak się dogadamy z kasą to spierdalam. Muszę tylko wyczekać moment bo bony na święta zaraz będą![]()
Palce w oko, czyli największy problem w tym sporcie.![]()
To jest Kurwa dramat , jak te Kierowce portafia człowieka wkurwic, żale wieczne o to tamto i sranto, a jak sam cos spierdoli to nagle malutki sie robi Kurwa jego mać!!!!-kierowcy... nic kompletnie
Kierowcy jak kierowcy, normalnego pracownika idzie sprowadzić szybko na ziemie, ale weź kurwa ogarnij szefa który wcześniej jeździł w innej firmie(nabrał zjebanej mentalności kierowcy) i otworzył własną firmę transportową w której sam sobie jest kierowca i szefem.... a ja takich mam 2-óchTo jest Kurwa dramat , jak te Kierowce portafia człowieka wkurwic, żale wieczne o to tamto i sranto, a jak sam cos spierdoli to nagle malutki sie robi Kurwa jego mać!!!!
a jak napisałem do supportu żeby hajs wrócił na konto z unibetu to gówno zrobili. Chuj ci w dupe panie robercie z supportu
Czyli co robią celowe wałki by jak najdłużej mieć kase. Duża kwota ?Jebany unibet! Od dwóch tygodni mi blokują wypłatę bo im się dokumenty nie zgadzają. Nie dość że wyciągi bankowe chcą to jeszcze scan dowodu. Wysłałem im zamazany, żeby nie mieli wszystkiego na tacy no ale widze ze inaczej sie nie da. Niedługo bedzie trzeba zdjęcia fiuta wysyłać na tle bukaa jak napisałem do supportu żeby hajs wrócił na konto z unibetu to gówno zrobili. Chuj ci w dupe panie robercie z supportu
![]()
nie pasowało im zdjecie dowodu i kasa nie poszła na konto bankowe a nie wróciła też na buka, tylko jest w zawieszeniu i nic z tym nie moge zrobic z pozycji konta. na szczescie nie duzo, bo na razie jestem januszem bukmacherkiCzyli co robią celowe wałki by jak najdłużej mieć kase. Duża kwota ?
ale chętnie bym widział te pieniądze u siebie czy to na dobry melanż na miescie czy to postawić na coś, a tak to dupa...Coś gubisz się w zeznaniach, jedno przeczy drugiemuna szczescie nie duzo, bo na razie jestem januszem bukmacherkiale chętnie bym widział te pieniądze u siebie czy to na dobry melanż na miescie
za dużo conora się naoglądałeśCoś gubisz się w zeznaniach, jedno przeczy drugiemu
a ja ostatnio dużo % nie potrzebuje żeby się dobrze bawic 
BRING IT! Pomożemy.ten dzien byl straszny..