Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
a tak to jesz tylko czarne? bo te chujowe niemcy maja albo mieszane albo biale, cale czarne ciezko znalezc, a nie lubie z pestkami. zawsze po 100% czarny musze zapierdalac do wiochy obok, bo tylko tam wiem, ze jest na pewno :/ a uwielbiam taki chlebek, syty i smacznyTeż tak kiedyś myślałem, o dziwo zupełnie zapomniałem, że kiedyś byłem uzależniony od takiego jedzenia. Czasami zjem jakieś burrito z jalapeno albo ostrego chińczyka, ale nie stanowi to podstawy żywienia. Dzisiaj jadłem pierwszy raz od miesiąca białe pieczywo tj. maczankę krakowską.
Orkiszowe albo żytnie na zakwasie np. z ziarnem słonecznika. Maks dwie kromki dziennie. Są dni, że zupełnie nie jem pieczywa. W Lidlu w dziale bio tego jest w cholerę.a tak to jesz tylko czarne? bo te chujowe niemcy maja albo mieszane albo biale, cale czarne ciezko znalezc, a nie lubie z pestkami. zawsze po 100% czarny musze zapierdalac do wiochy obok, bo tylko tam wiem, ze jest na pewno :/ a uwielbiam taki chlebek, syty i smaczny
ja prawie w ogole nie jem pieczywa, jak cos to bulki, ale za to zastepuje to miesem.. jakbym mial gdzies blizej taki chlebek to moglbym jesc i pol na dzienOrkiszowe albo żytnie na zakwasie np. z ziarnem słonecznika. Maks dwie kromki dziennie. Są dni, że zupełnie nie jem pieczywa.
Od momentu, gdy porzuciłem energetyki, białe pieczywo i pikantne posiłki zgaga minęła.
To może zacznij...Nic z wymienionych rzeczy nie spożywam

To może zacznij...![]()

@Khebabib idz sobie serce zbadaj
serioBiałego pieczywa nie lubię, energetyków nie piję, bo wolę kawę, a pikantnych rzeczy nie jem, bo kobita nie toleruje. Ostatni punkt muszę zmienić, bo w chuj mi brakuje ostrego żarcia. Trzeba będzie zastosować rozdzielne menu
Serio mówisz? :x
nie zryj tłustego ;pJak po żarciu go piecze to raczej nie pompa.
Ja też próbuje się zgagi pozbyć. Od 12 lat...i nadal siedzi mi na chacie
Łot?nie zryj tłustego ;p

Ja mam zgage codziennie ale to dlatego, ze codziennie z rana garsc prochow ;) juz nawet oslonowe na żołądek nie pomagaj wiec po urlopie mam wprowadzac jakas specjalna diete. Ciekawe czy cos pomoze bo juz alko za bardzo nie wchodzi bo kurwa tak paliJak po żarciu go piecze to raczej nie pompa.
Ja też próbuje się zgagi pozbyć. Od 12 lat...i nadal siedzi mi na chacie

Nie wiem czy skumałes mą wypowiedź dokładnie ;)Ja mam zgage codziennie ale to dlatego, ze codziennie z rana garsc prochow ;) juz nawet oslonowe na żołądek nie pomagaj wiec po urlopie mam wprowadzac jakas specjalna diete. Ciekawe czy cos pomoze bo juz alko za bardzo nie wchodzi bo kurwa tak pali![]()
Nic wielkiego. Do Astry kupisz za 100 - 200 zł taki zderzak.Żona
![]()
Gazy Ci pewnie do glowy paruja i masz posrane mysliJelita. Uaktywniły się coś, źle pracują i od razu na psychę też to siada

W jakim celu inny zderzak ? Żeby było "igła" to należy go zdjąć i do lakiernika od nowa szpachlowanie ,podkład i malowanie. Lakiernik 200-350 zależnie od miasta + demontaż i mondaż zderzaka. I jesze jedno @Laikike1 zderzak był już wcześniej szpachlowany. Ja bym tego nie ruszał zmyj farbe od czerwonego słupka rozpuszczalnikiem nitro albo lepiej benzyną ekstrkcyjną i tak zostaw do następnego razu.Nic wielkiego. Do Astry kupisz za 100 - 200 zł taki zderzak.
, ale wkurwia mnie, że na raz wyskoczylo wszystko.wspolczuje Al, przejebane sytuacjeWkurwia mnie, że jak sie sypie to wszystko razem. Jednego dnia
1. Idę na uczelnie. Okazuje się, że przez jakąś biurokracje i pierdolomento możliwe, że termin obrony przesunie mi sie o rok, a ostatnie dwa miechy darmowych praktyk pojda sie jebac.
2. Dzwoni nieznany numer. Ojciec który zostawił nas jak byłem mały mieszka w tym samym mieście gdzie studiuje, chce sie spotkac. 5 minut spotkania, pierdoli takie glupoty ze konczy sie porządkowym liściem i rozejściem.
3. Wkurwiony wracam na mieszkanie gdzie wynająłem pokój z dziewczyną (7 dni temu!) a Ona, zanim zdążyłem powiedzieć cokolwiek, że chyba dalej kocha swojego byłego. Po kurwa ponad roku sobie przypomniała.
W sumie studia nie zając nie uciekną, w ojca gruby murzyński wbijam, a lasce jedyne co mam do powiedzienia to, ale wkurwia mnie, że na raz wyskoczylo wszystko.
Przjebane kolego, ale z drugiej strony może lepiej tak na raz niż takie strzały co kilka tygodni? Teraz już będzie tylko lepiej, na pewno! :)Wkurwia mnie, że jak sie sypie to wszystko razem. Jednego dnia
1. Idę na uczelnie. Okazuje się, że przez jakąś biurokracje i pierdolomento możliwe, że termin obrony przesunie mi sie o rok, a ostatnie dwa miechy darmowych praktyk pojda sie jebac.
2. Dzwoni nieznany numer. Ojciec który zostawił nas jak byłem mały mieszka w tym samym mieście gdzie studiuje, chce sie spotkac. 5 minut spotkania, pierdoli takie glupoty ze konczy sie porządkowym liściem i rozejściem.
3. Wkurwiony wracam na mieszkanie gdzie wynająłem pokój z dziewczyną (7 dni temu!) a Ona, zanim zdążyłem powiedzieć cokolwiek, że chyba dalej kocha swojego byłego. Po kurwa ponad roku sobie przypomniała.
W sumie studia nie zając nie uciekną, w ojca gruby murzyński wbijam, a lasce jedyne co mam do powiedzienia to, ale wkurwia mnie, że na raz wyskoczylo wszystko.
Głowa do góry. Złożę dwie victorie ... i tak dalej!Wkurwia mnie, że jak sie sypie to wszystko razem. Jednego dnia