Rycho
Heavy Weight
Typowe 10 minut po wyjściu z biura <3
Jebany handlowiec pomylił srode z poniedziałkiem
Żeby mu się hujowi siesta z fiesta nie popierdoliła, skoro taki nieogar, jebany Manolo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Typowe 10 minut po wyjściu z biura <3
A cu sie staneło?Jest szansa ze wagon zostawia i skonczy sie na 15 - 20 tys kary
A cu sie staneło?
Słaba afera skoro nic w mediach nie było.Pisalem pare dni temu. Moja ekipa popila w gliwicach. Rano rewizor i 5 na 6 osob cos mialo. Afera o ktorej wszyscy w pkp i warsie trabia w calej polsce. Moi szefowie walcza by wagonow im nie odebrali
To grubo. Gdzie mozna o tym poczytać?Pisalem pare dni temu. Moja ekipa popila w gliwicach. Rano rewizor i 5 na 6 osob cos mialo. Afera o ktorej wszyscy w pkp i warsie trabia w calej polsce. Moi szefowie walcza by wagonow im nie odebrali
Było ponoć w ostatnim numerze "Z tacą i za barem", no i w "Biuletynie Warsowca" ma być pierwsza strona jutro!Słaba afera skoro nic w mediach nie było.
Słaba afera skoro nic w mediach nie było.
"Wars - o tym się mówi."Było ponoć w ostatnim numerze "Z tacą i za barem", no i w "Biuletynie Warsowca" ma być pierwsza strona jutro!
Siedziałem ze 30 sekund z miną jak ten na moim avatarze zastanawiając się "gdzie ja słyszałem to hasło...""Wars - o tym się mówi."

Wyjebali cię za tą akcję?Od 14 wrzesnia szukam pracy.
Wyjebali cię za tą akcję?
Odłożyłeś coś?Nie. Ale szefowie stracili wszystkie pociagi. 14 wrzesnia jest przetarg na te pociagi. Nie wiem kto wygra, czy jakas spoko franczyza, czy ma swoich ludzi do obsadzenia itd.
Odłożyłeś coś?
To chuja, pójdzie wszystko na proszekZ 8 tysi.

Czyli swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem rozjebaliście biznes ludziom, którzy przez ostatnie kilka miesięcy dawali Ci na chleb?Nie. Ale szefowie stracili wszystkie pociagi. 14 wrzesnia jest przetarg na te pociagi. Nie wiem kto wygra, czy jakas spoko franczyza, czy ma swoich ludzi do obsadzenia itd.
Czyli swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem rozjebaliście biznes ludziom, którzy przez ostatnie kilka miesięcy dawali Ci na chleb?
Kurwa, chyba trochę moralniak co? Osobiście bardziej mi szkoda tych ludzi niż Ciebie i Twoich wspołpracowników.
Sory :D
Chyba, że coś źle zrozumiałem.
Jako barman raz dwa coś znajdziesz ;)A czemu mi ma byc glupio i ja mam czuc sie winny za doroslych ludzi, gdy bylem na wolnym?
To co innego. Napisałeś moja ekipa, myślałem, że łącznie z Tobą. Dlatego dopisałem na końcu, że mogłem coś źle zrozumieć.A czemu mi ma byc glupio i ja mam czuc sie winny za doroslych ludzi, gdy bylem na wolnym?
Kurwa, znam ten bol. Mialem 4 na raz wycinane. WspolczujeÓsemki mi sie odezwały i cała lewa strona gęby mnie napierdala.

Być jak Tyron Woodleyzeby w czwartek czekac na dostawe kfc 40 minut jak jakis murzyn...
trzeba zorganizowac jakis aperitif przez tych kurwiow i otworzyc piwoByć jak Tyron Woodley
Sory ale dla mnie to brzmi raczej jak jakas durnota,Nie. Ale szefowie stracili wszystkie pociagi. 14 wrzesnia jest przetarg na te pociagi. Nie wiem kto wygra, czy jakas spoko franczyza, czy ma swoich ludzi do obsadzenia itd.
Sory ale dla mnie to brzmi raczej jak jakas durnota,
Raczej z góry ustawiony temat był żeby wjebac sie komuś w robotę albo inne gówno, bo za takie rzeczy się nie wypierdala ludzi na śmietnik
Żeby sie nie okazało ze przetarg wygrał jakis inny sługus kogos na górze....i ci sami ludzie wroca do roboty tylko pod innym szefem