Co mnie wku*wia

Pisalem pare dni temu. Moja ekipa popila w gliwicach. Rano rewizor i 5 na 6 osob cos mialo. Afera o ktorej wszyscy w pkp i warsie trabia w calej polsce. Moi szefowie walcza by wagonow im nie odebrali
Słaba afera skoro nic w mediach nie było.

Pisalem pare dni temu. Moja ekipa popila w gliwicach. Rano rewizor i 5 na 6 osob cos mialo. Afera o ktorej wszyscy w pkp i warsie trabia w calej polsce. Moi szefowie walcza by wagonow im nie odebrali
To grubo. Gdzie mozna o tym poczytać?

"Wars - o tym się mówi."
Siedziałem ze 30 sekund z miną jak ten na moim avatarze zastanawiając się "gdzie ja słyszałem to hasło..." :mamed:
Już wiem :) O tym się mówi.
98460-c670aa1ee9a82940a6b7d6d1252909a3.jpg

Nie. Ale szefowie stracili wszystkie pociagi. 14 wrzesnia jest przetarg na te pociagi. Nie wiem kto wygra, czy jakas spoko franczyza, czy ma swoich ludzi do obsadzenia itd.
Czyli swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem rozjebaliście biznes ludziom, którzy przez ostatnie kilka miesięcy dawali Ci na chleb?
Kurwa, chyba trochę moralniak co? Osobiście bardziej mi szkoda tych ludzi niż Ciebie i Twoich wspołpracowników.
Sory :D
Chyba, że coś źle zrozumiałem.

Czyli swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem rozjebaliście biznes ludziom, którzy przez ostatnie kilka miesięcy dawali Ci na chleb?
Kurwa, chyba trochę moralniak co? Osobiście bardziej mi szkoda tych ludzi niż Ciebie i Twoich wspołpracowników.
Sory :D
Chyba, że coś źle zrozumiałem.

A czemu mi ma byc glupio i ja mam czuc sie winny za doroslych ludzi, gdy bylem na wolnym?

A czemu mi ma byc glupio i ja mam czuc sie winny za doroslych ludzi, gdy bylem na wolnym?
To co innego. Napisałeś moja ekipa, myślałem, że łącznie z Tobą. Dlatego dopisałem na końcu, że mogłem coś źle zrozumieć.
W takim razie im powinno być głupio. A z tego co tu opisujesz, że jesteś taki obrotny to ogarnięcie nowej roboty to przysłowiowa bułka z masłem.
W dodatku i tak kiedyś pisałeś, że pociągi tylko na kilka miesięcy bo można się wykończyć. Nie miałeś mobilizacji by tym jebnąć to los Ci pomógł.

Nie. Ale szefowie stracili wszystkie pociagi. 14 wrzesnia jest przetarg na te pociagi. Nie wiem kto wygra, czy jakas spoko franczyza, czy ma swoich ludzi do obsadzenia itd.
Sory ale dla mnie to brzmi raczej jak jakas durnota,
Raczej z góry ustawiony temat był żeby wjebac sie komuś w robotę albo inne gówno, bo za takie rzeczy się nie wypierdala ludzi na śmietnik
Żeby sie nie okazało ze przetarg wygrał jakis inny sługus kogos na górze....i ci sami ludzie wroca do roboty tylko pod innym szefem

Sory ale dla mnie to brzmi raczej jak jakas durnota,
Raczej z góry ustawiony temat był żeby wjebac sie komuś w robotę albo inne gówno, bo za takie rzeczy się nie wypierdala ludzi na śmietnik
Żeby sie nie okazało ze przetarg wygrał jakis inny sługus kogos na górze....i ci sami ludzie wroca do roboty tylko pod innym szefem

Pendolino idzie pod panstwowke(jeszcze 4 chce wars zabrac wiec ekipy nie sa bezpieczne) bwe na przetarg(inni franczyzobiorcy posmarowali by tez ten drugi odebrali nam. A biura sie ciesza bo by wygrac wagon oficjalnie decyduje opinia, nie oficjalnie dziesiatki tys pod stolem dla biur. Teraz corka szefa zbiera bo walczy by na sirbie kupic tsn wagon. Szef dozywotni zakaz dostal)

To że bierzesz człowieka do interesu, chcesz dać mu zarobić, planujesz wyjazd, wpierdalasz to masę kasy a kilka godzin przez wyjazdem słyszysz "Nie mogę mam nadgodziny w pracy" no kurwa...

Back