Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A no chyba że tak :) tak po KrakowskuBędzie wiadomo komu wpierdolić.

A tak w ogóle to widuje je na parkingu średnio raz na tydzien-sąsiadujemy z zapuszczonymi ogródkami działkowymi.A no chyba że tak :) tak po Krakowsku![]()
Masz fartDobrze że mam szlaban i kamery na parkingu, nic nie grozi mojemu reno![]()

Jasna skóra i alusieMasz fart
Zadna szanujaca sie Kuna nie pokusi sie na Reno![]()

Bo trzeba wpasc na jakas zlotowa wodeczke/piwko i sie wyluzowacKurwidołek zwany mma, może nie tyle że mnie wkurwia ale już męczy. Nie mam psychy do tego momentami.
kto cie wkurwia, wysle ekipe wbijajacaKurwidołek zwany mma, może nie tyle że mnie wkurwia ale już męczy. Nie mam psychy do tego momentami.
Wkurwia mnie Microsoft: co chwila wypuszcza aktualizacje na telefon, które w ramach "ulepszenia" zabierają fajne aplikacje(pewnie związane z Nokią) dodają chujowe emoty do smsów a dodatkowo jak robi się w nocy aktualizacja to budzik nie dzwoni. Co za kurwy.
Dzięki aktualizacjom mam już: gorszy aparat, chujową nawigację oczywiście nie offline, a tel się dwa razy szybciej rozładowywuje.
Za pół roku dostane za złociszaWyjeb przez okno i kup cos z Androidem
Za pół roku dostane za złocisza
Mi z reguły za zeta dają topowe modele.Nie bądź żyd weź za 2zl, bedzie lepszy
A to sorryMi z reguły za zeta dają topowe modele.

Masz Windowsa na telefonie. Żaden telefon z Windowsem nigdy nie był topowy.Mi z reguły za zeta dają topowe modele.
Juz Pokemony wyłapane MasuMi z reguły za zeta dają topowe modele.

Jakby "za biedna" babka dostała 3k na utrzymanie tych dzieciaków, to nie byłaby już za biedna.

standard i zadna nowosc. to nie jest patologia tylko zwykle kurestwo rzadzacychWczoraj pisałem o patologii zarzuty udziału w bójce, dzisiaj coś tam czytałem o rodzinach zastępczych i dochodzę do wniosku, że to kolejna patologia.
Zabierają jakiejś babie powiedzmy 3kę dzieci bo jest za biedna i dają je pod opiekę jakimś innym ludziom + 3000zł na utrzymanie. Jakby "za biedna" babka dostała 3k na utrzymanie tych dzieciaków, to nie byłaby już za biedna.
Tylko z drugiej strony za chwilę miałbyś cały tabun "za biednych" którym się nie chce pracować bo po co, skoro państwo da hajs na utrzymanie.Wczoraj pisałem o patologii zarzuty udziału w bójce, dzisiaj coś tam czytałem o rodzinach zastępczych i dochodzę do wniosku, że to kolejna patologia.
Zabierają jakiejś babie powiedzmy 3kę dzieci bo jest za biedna i dają je pod opiekę jakimś innym ludziom + 3000zł na utrzymanie. Jakby "za biedna" babka dostała 3k na utrzymanie tych dzieciaków, to nie byłaby już za biedna.
Jakoś nie ma tabunu rodzin zastępczych :)Tylko z drugiej strony za chwilę miałbyś cały tabun "za biednych" którym się nie chce pracować bo po co, skoro państwo da hajs na utrzymanie.
Bo jednak co innego wychowywać swoje i dostawać za to hajs i wychowywać cudze. Do tego podejrzewam, że nie tak łatwo zostać rodziną zastępczą - zapewne są jakieś wymagania, kryteria które trzeba spełnić.Jakoś nie ma tabunu rodzin zastępczych :)
Gorzej jak to właśnie ekpia wbijająca wkurwiakto cie wkurwia, wysle ekipe wbijajaca

Cicho tam fanboju japkaMasz Windowsa na telefonie. Żaden telefon z Windowsem nigdy nie był topowy.
Siedzi sobie człowiek, je szamkę i słyszy w telewizji kolejno reklamy leków na: infekcję dróg moczowych, hemoroidy, afty, smród z ryj, zatwardzenie i pot.
Smacznego kurwa!
@halibut co ty w jakims zakladzie zamknietym jestes?
zajaraj seNie. Po prostu oficjalnie gdy nocujemy w jakims miescie to jest zakaz picia. Teoretycznie mogą wejsc do pokoju wieczorem i sprawdzic alkomatem(bo teoretycznie w kazdej chwili w razie jakiegos wypadku itd, moglibysmy awaryjnie wyjechac).
A ze dzis w Gliwicach na 6 osob z mojego pendziaka 5 mialo 0,04 czy cos takiego, bo rewizor zrobil na trasie kontrole alkomatem, to jest afera i na pewno nasz wagon beda teraz cisnac.