Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jebnij komu trzeba.Kurwa, się człowieka na chacie o brodę czepiają nosz kurwa nie wytrzymam
Skoś ją z samego ranaKurwa, się człowieka na chacie o brodę czepiają nosz kurwa nie wytrzymam

Wypierdol im bułę!Kurwa, się człowieka na chacie o brodę czepiają nosz kurwa nie wytrzymam
mama?Kurwa, się człowieka na chacie o brodę czepiają nosz kurwa nie wytrzymam
Moja mama przestała mi mówić co mam robic kiedy zacząłem sprowadzać kobiety do domu, czyli w jak mialem 9lat.Chyba "nasza mama"
niespełnione marzenia, brak satysfakcji, monotonia.
Zajeb jej z liścia.Natura mnie wkurwia: cisza, spokój, nawet jebana trawa nie zaszumi
A kto ostatnio spał do 11 i się tym chwalił na forum?Że jestem pracoholikiem i nie umiem już odpoczywać </3
A kto ostatnio spał do 11 i się tym chwalił na forum?
Że umowilem się do fryzjera na 19:30, babka powiedziala, że mogę przyjść na 19:20 po czym kurwa jest 19:47 a ja nadal siedzę i czekam

Na północym wschodzie jest paliwo po 4.42 :) i to tuż przy granicy z Rosją.Różnica w cenie paliw pomiędzy północą a południem Polskim. W Słupsku 1l PB 95 po 4.13 PLN a na południu PL po 4.39 PLN.
Południowy wschód 4.32 na orlenie 5 dni temu.Różnica w cenie paliw pomiędzy północą a południem Polskim. W Słupsku 1l PB 95 po 4.13 PLN a na południu PL po 4.39 PLN.
To som kurwy, a nie ludzie!Jedziesz sobie normalnie drogą w mieście gdzie jest ruch i nagle w szaleńczym tempie z między dwóch budynków wybiega ci ćpun(widać było) i ledwo zdążyłem.Kurwa co za ludzie
Nie jechales czasem po chodniku? :)Jedziesz sobie normalnie drogą w mieście gdzie jest ruch i nagle w szaleńczym tempie z między dwóch budynków wybiega ci ćpun(widać było) i ledwo zdążyłem.Kurwa co za ludzie
Jełop...Nie jechales czasem po chodniku? :)
Przypierdoliłeś mu bułę?Jedziesz sobie normalnie drogą w mieście gdzie jest ruch i nagle w szaleńczym tempie z między dwóch budynków wybiega ci ćpun(widać było) i ledwo zdążyłem.Kurwa co za ludzie