Co mnie wku*wia

Kurwa, kurwa, kurwa. Po co ja słucham o tych dwóch zgwalconych i utopionych dziewczynach.

Kiedy zdajesz sobie sprawę, że ćwiczyłeś 6 dni z rzędu a nie masz już 16 lat tylko 36-auuuuuuu.
Zaraz idę z rodzinką na plażę tzn. ja na drążki. Teraz kawka na tarasie, cohones kochane. Dziecię układa puzzle, żona się przebiera. Życie jest piękne.

Zaraz idę z rodzinką na plażę tzn. ja na drążki. Teraz kawka na tarasie, cohones kochane. Dziecię układa puzzle, żona się przebiera. Życie jest piękne.
Robisz "rozpiskę" trenera Oresta czy kombinujesz sam?

Robisz "rozpiskę" trenera Oresta czy kombinujesz sam?
Sam, chce zrobić taki wyskok z ziemi na drążek i opuszczać się później do klaty na samych rękach. Zapomniałem nazwy. Ziomek mi to wczoraj pokazywał. Póki co z pomocą kamienia ulozonego pod nogamj robię, hehe.

Sam, chce zrobić taki wyskok z ziemi na drążek i opuszczać się później do klaty na samych rękach. Zapomniałem nazwy. Ziomek mi to wczoraj pokazywał. Póki co z pomocą kamienia ulozonego pod nogamj robię, hehe.
To są deepy na barki, zrób to sobie na maszynie do barków, lepiej wchodzi:)

Ogoliłem sie ostatnio. Było dokładanie tak:|
funny-pics-why-to-keep-the-beard.jpg

Więcej tego nie zrobie.
haha tak samo miałem, jak się zobaczyłem w lustrze to :homer:

Tępa pizda mi sprzedała jakąś chujową czekoladę. Wkurwiłem się w chuj, bo miałem ochotę na coś słodkiego. Murzyński kutas jej w dupe!

Wkurwiają mnie posrańce w EA UFC 2 którzy bija 2 ciosy i uciekaja zamiast sie napierdalac . Chuj wam do dupy

Typ, obok mojego biura, który kurwa 2 tydzień dzień w dzień napierdala flexem. Murzyni w Afryce przez ten czas rozebraliby Titanica, i to pod wodą. W oceanie arktycznym.

Back