Anonymous
Vale Tudo Championship
Nie wiem. Może. Ale ogólnie, wkurwiająca sprawa.Nie ma siły żeby ucisk na nerwy nie doprowadził do spięcia-mnie też nie bolą same z siebie:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem. Może. Ale ogólnie, wkurwiająca sprawa.Nie ma siły żeby ucisk na nerwy nie doprowadził do spięcia-mnie też nie bolą same z siebie:)
Głupi ten co głupio robi.GŁUPIO.
No raczej, wolałbym nie dostać maczetą za wyglądanie jak pół dupy zza krzaka.Ale na 1.10 zdążysz wyhodować, co by wstydu nie było?
Brakuje mi w tym poście konsekwencji... 6,16, 36?Kiedy zdajesz sobie sprawę, że ćwiczyłeś 6 dni z rzędu a nie masz już 16 lat tylko 36-auuuuuuu.

Zaraz idę z rodzinką na plażę tzn. ja na drążki. Teraz kawka na tarasie, cohones kochane. Dziecię układa puzzle, żona się przebiera. Życie jest piękne.Kiedy zdajesz sobie sprawę, że ćwiczyłeś 6 dni z rzędu a nie masz już 16 lat tylko 36-auuuuuuu.
Robisz "rozpiskę" trenera Oresta czy kombinujesz sam?Zaraz idę z rodzinką na plażę tzn. ja na drążki. Teraz kawka na tarasie, cohones kochane. Dziecię układa puzzle, żona się przebiera. Życie jest piękne.
Sam, chce zrobić taki wyskok z ziemi na drążek i opuszczać się później do klaty na samych rękach. Zapomniałem nazwy. Ziomek mi to wczoraj pokazywał. Póki co z pomocą kamienia ulozonego pod nogamj robię, hehe.Robisz "rozpiskę" trenera Oresta czy kombinujesz sam?
żona się przebiera. Życie jest piękne.
W łazience. Teraz jakąś 2 letnią małpka się po mnie wspina :o....fotki
W łazience.
To są deepy na barki, zrób to sobie na maszynie do barków, lepiej wchodzi:)Sam, chce zrobić taki wyskok z ziemi na drążek i opuszczać się później do klaty na samych rękach. Zapomniałem nazwy. Ziomek mi to wczoraj pokazywał. Póki co z pomocą kamienia ulozonego pod nogamj robię, hehe.
haha tak samo miałem, jak się zobaczyłem w lustrze toOgoliłem sie ostatnio. Było dokładanie tak:|
![]()
Więcej tego nie zrobie.

Rozwiń.Tępa pizda mi sprzedała jakąś chujową czekoladę. Wkurwiłem się w chuj, bo miałem ochotę na coś słodkiego. Murzyński kutas jej w dupe!
Czekoladowy chuj za chujową czekoladęTępa pizda mi sprzedała jakąś chujową czekoladę. Wkurwiłem się w chuj, bo miałem ochotę na coś słodkiego. Murzyński kutas jej w dupe!

Bo się nastawiłem na coś dobrego, a ta pizda jebany cętuś, nie włączy klimy jak gorąco i się to topi w środku, a potem krystalizuję i smakuję jak gówno. Kurwa chuj z nią.Rozwiń.
A wiedziałem żeby drugiej 0,7 nie otwierać...
To samo-piwo lezakuje w lodówce a ja nie mam siły wstać. Zresztą przydałoby się też odlać.Że nawet pić mi się nie chce
![]()
Ps. Ale próbuję się przełamać
Kurwa, się człowieka na chacie o brodę czepiają nosz kurwa nie wytrzymam

Widać reszta rodziny nie wie kto jest samcem alfa w domuKurwa, się człowieka na chacie o brodę czepiają nosz kurwa nie wytrzymam