duubertowa
KSW Lightweight
@duubertowa ma dla Ciebie odpowiedź...
A myślałam że już mi to zapomniałeś :(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@duubertowa ma dla Ciebie odpowiedź...
To się napij !jak jestem trzeźwy.

nie moge, bo wtedy sam siebie sie bojeTo się napij !

Gdy ktoś zwróci na to uwagę oczywiście pojawia się gagatek z pytaniem za które jestem wstanie wpierdolić delikwentowi "pierwszy raz w internetach?". Czy ci debile na fejsbukach czy chuj wie gdzie myślą, że są fajni dzięki temu? Później taki zjeb nie omieszka zwrócić uwagi gdy ktoś popełni błąd ortograficzny, natomiast sam kalecząc mowę nie ma z tym problemu.Nie jesteś sam - też mnie to wkurwia. Wkurwiają mnie też wszelakie obce naleciałości w języku. A za korpomowę powinno walić się w ryj....Wkurwia mnie swego rodzaju internetowa nowomowa. Przykład - zamiast "to uczucie", ludzie piszą "ten uczuć"Gdy ktoś zwróci na to uwagę oczywiście pojawia się gagatek z pytaniem za które jestem wstanie wpierdolić delikwentowi "pierwszy raz w internetach?". Czy ci debile na fejsbukach czy chuj wie gdzie myślą, że są fajni dzięki temu? Później taki zjeb nie omieszka zwrócić uwagi gdy ktoś popełni błąd ortograficzny, natomiast sam kalecząc mowę nie ma z tym problemu.
Wiem, wiem, brak mi dystansu itd. Trudno. W końcu od tego jest ten temat ;)
Masz mój mieczWkurwia mnie swego rodzaju internetowa nowomowa. Przykład - zamiast "to uczucie", ludzie piszą "ten uczuć"Gdy ktoś zwróci na to uwagę oczywiście pojawia się gagatek z pytaniem za które jestem wstanie wpierdolić delikwentowi "pierwszy raz w internetach?". Czy ci debile na fejsbukach czy chuj wie gdzie myślą, że są fajni dzięki temu? Później taki zjeb nie omieszka zwrócić uwagi gdy ktoś popełni błąd ortograficzny, natomiast sam kalecząc mowę nie ma z tym problemu.
Wiem, wiem, brak mi dystansu itd. Trudno. W końcu od tego jest ten temat ;)

jestem wstanie wpierdolić delikwentowi "pierwszy raz w internetach?". Czy ci debile na fejsbukach czy chuj wie gdzie myślą, że są fajni dzięki temu?

To tak specjalnie. Starałem się zachować całą treść w odpowiednim klimacie

Auto se kup, a nie jeździsz autobusami jak biedotaBrak klimatyzacji w komunikacji miejskiej :/
Nie wiem czy można polubić coś co mnie tak samo wkurwia.Brak klimatyzacji w komunikacji miejskiej :/
Auto se kup, a nie jeździsz autobusami jak biedota

Nie mam prawka, od 2och lat nie garne sie do egzaminuAuto se kup, a nie jeździsz autobusami jak biedota

rozumiem to w chujNie mam prawka, od 2och lat nie garne sie do egzaminu![]()
Dzwonię do Różala! Masz przejebane balasieŻe co noc gdzieś w okolicy szczekają jebane psy, nie wiem czyje, pewnie niektóre bezpańskie, ale nie mogę przez to spać przy otwartym oknie, co przy tych upałach w nocy jest dość uciążliwe, bo pokój za dnia się nagrzewa i jest w nim duszno.
Tak jak lubię te zwierzaki i nigdy żadnego psiaka bym nie skrzywdził, tak co noc mam ochotę wyjść, złapać i zakleić ryj taśmą.
Chyba nie muszę pisać, co mógłbyś pożytecznego zrobić w taką bezsenną noc, gdy psy spać nie dają...?Że co noc gdzieś w okolicy szczekają jebane psy, nie wiem czyje, pewnie niektóre bezpańskie, ale nie mogę przez to spać przy otwartym oknie, co przy tych upałach w nocy jest dość uciążliwe, bo pokój za dnia się nagrzewa i jest w nim duszno.
Tak jak lubię te zwierzaki i nigdy żadnego psiaka bym nie skrzywdził, tak co noc mam ochotę wyjść, złapać i zakleić ryj taśmą.

Walnij se kilka piw na uspokojenie to sam przejdziesz w stan sprężysty a następnie plastyczny...W dupe pierdolona redystrybucja naprężeń mnie irytuje.
E tam Janusze. Alberci ubera to jest dopiero kurwa dramat. Co nie @SCStunner ?Wkurwia mnie jak czasem niekumate Janusze w Uberze zatrzymuja sie 100m przed blokiem. Jestem na prawde wyrozumialy dla nich ale czasem rozpierdalaja mi tatuaze.

To dobrze, że jedzenia nie dowożąWkurwia mnie jak czasem niekumate Janusze w Uberze zatrzymuja sie 100m przed blokiem. Jestem na prawde wyrozumialy dla nich ale czasem rozpierdalaja mi tatuaze.