Masta
Vale Tudo Championship
100 lat PierdolcuOd 6 minut wiek.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
100 lat PierdolcuOd 6 minut wiek.

100 lat Pierdolcu![]()
Jaki jesteś rocznik Hali?Wystarczy ustatkowanie w życiu jakieś, żona, dziecko, wtedy 80 lat i bede zadowolony :)
Dziekuje.
Jaki jesteś rocznik Hali?
Z okazji urodzin, liczę na jakieś przebojowe zdjęcie na Cohones! NIE ZAWIEDŹ MNIE!
Wszystkiego najlepszego, jedna z najbardziej ekscentrycznych postaci internetowych jakie w życiu widziałem!
wlasnie to nie jest takie proste. Bo kompletnie nic nie moge sobie przypomniec o tej piosence ale wiem, ze jak ja uslysze to bedzie to.Pogugluj - jest teraz od groma apek, którym ponoć wystarczy jak sam zanucisz kawałek i już Ci podpowiedzą :)
Moim zdaniem wystarczy pobranie wymazu z gardła, no ale jak wiesz lepiej :D Druga sprawa, to może taki ból pojawiać się jakoś alergicznie. Nie wiem, tak spekuluję ;DChuja da
Ludzie, którzy na tvn mówią Ti wi en.Ludzie, którzy na ups mówią jupisi. Gardzę wami.

Jebani podludzie robiacy sztuczny tlok. Jest w autobusie miejsce na wozek, po chuj tam stanac? Lepiej sie wjebac z tylu, stanac wozkiem w przejsciu i zablokowac ruch plus banda starych dziadow przy drzwiach. I mamy zapchany autobus przy wejsciu i luz na srodku...
Jebane dni młodzieży. 300km ode mnie a pół miasta wyłączone z pierdolonego ruchu bo 20 osob przyjdzie oglądać na telewizorze.
Kurwa mi dziś w Olsztynie o 8 rano pod oknem śpiewali. Gdzie Kraków, a gdzie Olsztyn. Współczuje faveli. Tam musi być dopiero tragedia.Jebane dni młodzieży. 300km ode mnie a pół miasta wyłączone z pierdolonego ruchu bo 20 osob przyjdzie oglądać na telewizorze.
kurwy zamykaja centrum zeby nie niszczalo od aut i buduja drogi obok po czym zamykaja i te drogi niech ich chuj.Kurwa mi dziś w Olsztynie o 8 rano pod oknem śpiewali. Gdzie Kraków, a gdzie Olsztyn. Współczuje faveli. Tam musi być dopiero tragedia.

Dzisiaj jadę na miasteczko studenckie i rynek, więc dopiero wtedy odczuje pewnie te jebane ŚDM, póki co u mnie w okolicy spokojnie.Jebane ŚDM-zamknęli mi parking podziemny pod Szkołą Walki Drwala=parkuje w pełnym słońcu. Ale to chuj-nie mam wjazdu do tej strefy i bede musial z przesiadkami tramwajem jeździć zamiast 10min samochodem. Allah Akbar!
To jest dramat kurwaJebany chuj sąsiad wywozi na pole odpady z padliny i żelatyny. Śmierdzi w całej wsi jak chuj, nie idzie okna otworzyć.
Zajeb go.Jebany chuj sąsiad wywozi na pole odpady z padliny i żelatyny. Śmierdzi w całej wsi jak chuj, nie idzie okna otworzyć.
@duubertowa ma dla Ciebie odpowiedź...Wszystko. Pozdrawiam.