Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nawet się multikont nie chce tworzyć:(Spadek energii, chęci, ból brzucha.
Nie wiem, niby po urlopie ma się naładowane akumulatory...Nawet jak miałem, to chyba ciut powyzej minimum.
<sączy sypaną z 3 kopiastych łyżeczek >
"Piłka nożna jest banalnym sportem. Zapamiętanie kilku prostych zasad nie stanowi dla nikogo najmniejszego problemu."
Czy to jest jakiś atak na piłkę nożną, czy stwierdzenie faktu? Piłka nożna dla przeciętnego widza jest banalna, co pokazuje wysyp Januszy przy każdym większym turnieju którzy nie muszą ogarniać przepisów aby się "znać" Druga sprawa jestem dziwnie pewny, że zdecydowana większość fanów nie zna aktualnych wytycZnych sędziowskich odnośnie faulów, spalonych itd. oraz zawiłości taktycznych jakie stosują niektóre drużyny
"Inaczej jest w innych sportach zarówno indywidualnych jak i drużynowych, które stoją na wyższym poziomie, gdzie tych reguł jest więcej i trudniej je ogarnąć."
Kszczot nie odnosi się tutaj do LA, a ogólnie do innych sportów. I po raz kolejny nie mija się z prawdą. Jest wiele sportów które są dużo bardziej skomplikowane od piłki nożnej.
Oczywiście wypowiedź ogólnie niepotrzebna i słaba, przecież Kszczot jak i Lewandowski wiedzą jaką dyscyplinę uprawiają i wiedzą na jakie zainteresowanie mogą liczyć, a nagle zdziwienie jak Młynarska z tego, że w Polsce nad Bałtykiem są polacy, polskie jedzenie i zimna woda.

Eee Imielin i Stokłosy. Jeszcze nie dawno były tam polany i ludzie żyli tam w namiotach.dzisiaj - nieczynne i zalane metro
Ja na szczęście nie muszę podróżować metrem :)@Charles Bronson @mat01 @MuraS @Gienek - to macie kombo ostatnio: zeszły tydzień - NATO, wczoraj - TdP, dzisiaj - nieczynne i zalane metro
Jeśli do kompletu Charles akurat zamawiał na wynos, to pewnie na bank koczuje w tym temacie![]()
Nawet jak dostaniesz sie na chatę z samymi dziewczynami i tak nie poruchasz.Że kurwa szukam pokoju do wynajęcia i wszędzie albo stuleja, bądź też babska solidarność i chcą wynająć tylko studentkom. A pozostałe są na wypizdowiach, nie mam zamiaru dojeżdżać godzinę na uczelnię.
Najbrzydszą może nadziać... z pozostałymi max friendzone :DNawet jak dostaniesz sie na chatę z samymi dziewczynami i tak nie poruchasz.
Co najwyżej sadowy zakaz zbliżania się, wpis na listę przestępców seksualnychNajbrzydszą może nadziać... z pozostałymi max friendzone :D
Nie ultra, ale wiesz zawse fajnie było się najebać.Pracę to próbuję w mieście znaleźć, ale chujnia
znaczki?
Nawet jak dostaniesz sie na chatę z samymi dziewczynami i tak nie poruchasz.
Co najwyżej sadowy zakaz zbliżania się, wpis na listę przestępców seksualnych
Porządna czy nie i tak będzie okupować łazienkę.A co do mieszkania z dziewczynami, to mam to w dupie, fajnie w sumie jakby się trafiła jakaś ładna i w porządku dziewczyna,
No angol high level.Tylko czy na tyle kieruję, aby tak jeździć i czy własny samochód.Kurna mnie to do Gdańska autem nie chcieli puścić, a mi jeszcze gadali że mam nie pić xDD
Nie robi się kupy tam, gdzie się je :D
Nie masz jakiś znajomych ze studiów, żeby z nimi się umówić na wynajem. Jest taniej i pewniej. Jak przychodzisz na dokładkę to samiec/samica alfa ma umowę z właścicielem (lub rzadziej sama jest właścicielem) i na wszystkich pozostałych wbija marżę. Jak dobrze pójdzie to mieszka za darmo. Kobiety nigdy się garną do zamieszkania z obcym facet, bo myślą, że fleja i stulejarz. Mieszane mieszkania to najczęściej pary, albo para plus znajomi pary.fajnie w sumie jakby się trafiła jakaś ładna i w porządku dziewczyna
Mam coś czym nie może się pochwalić większość zawodników MMA w PolsceMówisz z doświadczenia :D?
Jakiś desperat by się znalazłMatszo kto wypuści 18 czy 19-latka w trasę bez żadnego doświadczenia. Jak to spedycja i 3,5t auto to raczej bus niż osobówka.
Nie masz jakiś znajomych ze studiów, żeby z nimi się umówić na wynajem. Jest taniej i pewniej. Jak przychodzisz na dokładkę to samiec/samica alfa ma umowę z właścicielem (lub rzadziej sama jest właścicielem) i na wszystkich pozostałych wbija marżę. Jak dobrze pójdzie to mieszka za darmo. Kobiety nigdy się garną do zamieszkania z obcym facet, bo myślą, że fleja i stulejarz. Mieszane mieszkania to najczęściej pary, albo para plus znajomi pary.
W ogóle z telefonu??Że mi apka soundclouda wykasowała Bębna w Korku 8 :/
No. Robiłem upload, odszedłem od telefonu na chwilę i jak wróciłem to był już na głównej stronie apki i pisało ze upload finished. Plik na serwerze ma 0:00, a na komórce źródłowego juz nie mam.W ogóle z telefonu??
Ja telefonem nagrywa, potem przerzucam na kompaMuszę nagrywać na dyktafon a potem ręcznie wrzucać na sieć :