mat
UFC Middleweight
To jakby co przypominam, ze nalezy ciac wzdluz zyly jak cos. Kevin Spacey mowi, ze w poprzek tna amatorzy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To jakby co przypominam, ze nalezy ciac wzdluz zyly jak cos. Kevin Spacey mowi, ze w poprzek tna amatorzy.
AhaTo jakby co przypominam, ze nalezy ciac wzdluz zyly jak cos. Kevin Spacey mowi, ze w poprzek tna amatorzy.
już urosło-zdjęcie z rana
Zasłonił paluchem obiektyw i się wkurwia, że mu fota nie wyszła...
Michi może kup sobie jakies zwierzątko albo zacznij zbierać znaczki hmm?Nawet najebanie się mi nie sprawia przyjemności, to kurwa jest nienormalne
Nawet najebanie się mi nie sprawia przyjemności, to kurwa jest nienormalne
Nie ultra, ale wiesz zawse fajnie było się najebać.Pracę to próbuję w mieście znaleźć, ale chujniaNienormalne jest to, że robisz z najebki jakiś ultra sposób na sprawienie sobie przyjemności.
O ile się nie mylę, to jesteś świeżo po maturze, więc może wyjedź gdzieś teraz do pracy. Pobalujesz i pozwiedzasz. Zawsze to jakieś doświadczenie, z którego coś na pewno wyniesiesz.
znaczki?Michi może kup sobie jakies zwierzątko albo zacznij zbierać znaczki hmm?
No znaczki. Nasączone lsd albo pocztowe po prostu.Nie ultra, ale wiesz zawse fajnie było się najebać.Pracę to próbuję w mieście znaleźć, ale chujnia
znaczki?
a na chuj?No znaczki. Nasączone lsd albo pocztowe po prostu.
Nie, na listy.a na chuj?
Możesz tez pójść do apteki i kupic środek skuteczny na wszystko.a na chuj?
To teraz lafiryndy w aptece też są?Możesz tez pójść do apteki i kupic środek skuteczny na wszystko.
Widziałem.@michi972 ja Cie lubię, dobry z Ciebie chłopak, nawet czasami się o Ciebie martwię. Ale weź Ty się kurwa chłopaku w garść a nie robisz z siebie takiego nieudacznika. Znajdź sobie jakąś pasję, cokolwiek. Zamiast wiecznie narzekać spróbuj coś zmienić. Lubię się czasem z Ciebie pośmiać, ale to już się robi przykre chłopie.
Nie odbieraj tego jako atak na Twoją osobę. Nie chcę Ci mówić jak masz żyć, wiem, że nikt tego nie lubi, ale potraktuj to jako pomoc. Taka rada od starszego kolegi. W zasadzie z tego co zauważyłem to sporo osób stara Ci się w pewien sposób pomóc.
A jeżeli uwazasz, że pierdole smęty i masz to w dupie co mówię to oznacza, że zostaje tylko:![]()
Mialem na myśli żeby wziął sobie "Nie pierdol"To teraz lafiryndy w aptece też są?
Na chuj wy się o takie rzeczy zakładacie? Wkurwia mnie to - nawet pasuje do tematu.Dzisiaj przegrałem zakład z @Atis i mam bana na cohones do 1 paź. ale kurwa muszę napisać(dzień się jeszcze nie skończył ;) ).Oplułem dosłownie monitor.Pjona!![]()
Bo jestem stary i głupi.Innego wytłumaczenia nie mamNa chuj wy się o takie rzeczy zakładacie? Wkurwia mnie to - nawet pasuje do tematu.

Masa Kretyniczna?Jebani cykliści.
Majka to chociaż po górach jeździ, a nie mi Warszawę blokuje...
Ponosi cieBol dupy lekkoatletow do pilki noznej. Uprawiaja jakies zalosne dyscypliny ktore prawie nikogo nie obchodza i wielkie obrzuenie, ze nikt ich nie docenia. No ale coz jedni potrafia zainteresowac swoja osoba innych ludzi, a inni sa poprostu zebrzacymi o uwage kurwami
Bol dupy lekkoatletow do pilki noznej. Uprawiaja jakies zalosne dyscypliny ktore prawie nikogo nie obchodza i wielkie obrzuenie, ze nikt ich nie docenia. No ale coz jedni potrafia zainteresowac swoja osoba innych ludzi, a inni sa poprostu zebrzacymi o uwage kurwami

Lang ze swoją świtąMasa Kretyniczna?
Skoro użyłeś liczby mnogiej, to oświeć mnie - jakież to dyscyplinY, prócz lekkiej atletyki, uprawiają lekkoatleci?Bol dupy lekkoatletow do pilki noznej. Uprawiaja jakies zalosne dyscypliny

Ale Ty czytałeś w ogóle co Kszczot pisał? Ból dupy rodem z naszego mma.Skoro użyłeś liczby mnogiej, to oświeć mnie - jakież to dyscyplinY, prócz lekkiej atletyki, uprawiają lekkoatleci?
A nawiązując do meritum - mają stuprocentową rację. To nie szmacianka, a lekka jest nazywana "Królową Sportu" i to nie szmacianka, a lekka była obecna na wszystkich, zarówno starożytnych, jak i nowożytnych, Igrzyskach Olimpijskich.
A że Igrzyska >>> ME czy MŚ w nogę, to raczej udowadniać nie trzeba. Teraz jedziesz po lekkich, a jak na IO zdobędą więcej medali, niż cała reszta ekipy, to będziesz srał z radości po nogach.
Czytałem, bo mam go w polubionych na FB / TT, podobnie jak wielu innych naszych lekkich. Czytałem też wywiad z nim zrobiony na lotnisku.Ale Ty czytałeś w ogóle co Kszczot pisał?
Jechał komuś wpiedolić, czy zapraszał na biegowy trening?Ból dupy rodem z naszego mma.

Aaa no spoko skoro byla od zawsze to oczywiscie kochajmy ich tylko za to, ze ich dyscyplina jest od dawna.Skoro użyłeś liczby mnogiej, to oświeć mnie - jakież to dyscyplinY, prócz lekkiej atletyki, uprawiają lekkoatleci?
A nawiązując do meritum - mają stuprocentową rację. To nie szmacianka, a lekka jest nazywana "Królową Sportu" i to nie szmacianka, a lekka była obecna na wszystkich, zarówno starożytnych, jak i nowożytnych, Igrzyskach Olimpijskich.
A że Igrzyska >>> ME czy MŚ w nogę, to raczej udowadniać nie trzeba. Teraz jedziesz po lekkich, a jak na IO zdobędą więcej medali, niż cała reszta ekipy, to będziesz srał z radości po nogach.