Co mnie wku*wia

Wjechałeś w te sznurki ? Znajdź pozytyw tej sytuacji dobrze że nie linki stalowe albo struny od fortepianu. Miłosierni terroryści
Hamowanie awaryjne, na szczescie nie jechałem szybko bo w tamtym miejscu często przebiega zwierzyna, i "tylko" doszło do ostrego naprężenia jakby szyba przednia była bardziej półokrągła mogłaby spokojnie peknac cała energia skupiła się na słupkach auta. Jakieś 300m dalej było to samo.. Ktoś na motorze nie miałby szans żeby wychamowac.

Przeprowadzka-jakoś w przyszłym roku zaczną mi budować za oknem(gdzie mam busz) trasę wolbromską do @Vic3k i skończy się sielanka. Nienawidzę przeprowadzek.

wkurwia mnie, ze chuje wszystkie odcinki my little pony z youtube usuneli, a jebany dailymotion w ogole mi nie chce ladowac filmow na tv :/ kurwiaki cebulaki

Witaj na cohones

Edit:Wkurwia mnie moje przekładanie rzeczy na później.Moje lenistwo osiąga szczyty, aż czasami sam siebie podziwiam jak potrafie robic inne rzeczy byle te wazne przesuwać na później
cos podobnego mialem pisac. W dodatku jestem swiadomu, ze jak juz bede musial to zrobic to caly dzien bede jak maszyna zapierdala i wmawial sobie, ze po raz ostatni cos przekladam na ostatnia chwile to i tak zrobie to samo

Wkurza mnie Tesco pod moim blokiem. Rozumiem nie mieć produktów przez kilka dni bo mogło nie być jeszcze dostawy, ale kiedy chodzisz do tego sklepu codziennie i od dwóch tygodni nie ma w nim mleka bez laktozy i musisz zapierniczać specjalnie po trzy kartony na drugi koniec osiedla to idzie się ostro ... No. Wiadomo co.

Wkurza mnie Tesco pod moim blokiem. Rozumiem nie mieć produktów przez kilka dni bo mogło nie być jeszcze dostawy, ale kiedy chodzisz do tego sklepu codziennie i od dwóch tygodni nie ma w nim mleka bez laktozy i musisz zapierniczać specjalnie po trzy kartony na drugi koniec osiedla to idzie się ostro ... No. Wiadomo co.
Jakbyś zobaczyła wieczorne kolejki w Tesco na serbskiej to byś polubiła swoje od razu :DC:

Stuleja związana z Duubertową mnie już zniesmacza.
Jakbyś siedział 3h w pociągu nie mając kompletnie nic do roboty to też byś pospamował. A stuleja to bardzo prymitywna i łatwo przyswajalna forma hejtu.
Nie nasza wina, że środowisko mma się opieprza i nic nie odwala.

Mnie jakoś ta cała Moonia bardziej siedzi. Wizualnie takaa studentka pedagogiki na praktykach albo początkująca nauczycielka z bangbros.
Studiuję Biologię, nauczycielką nie zostanę, dziękuję, do widzenia,
a wkur*ia mnie chamstwo, tak po prostu

Studiuję Biologię, nauczycielką nie zostanę, dziękuję, do widzenia,
a wkur*ia mnie chamstwo, tak po prostu
To dobrze i niedobrze. Biorąc pod uwagę przewidywany przyrost naturalny spowodowany +500 miałabyś pewną pracę, w dodatku zaledwie przez 9 miesięcy w roku, z drugiej jednak strony nie ma rewelacji pod względem finansowym i trzeba się użerać z cudzymi dziećmi. Tak swoją drogą, to był komplement, ale jakoś nigdy mi nie wychodziły, więc nie jestem zaskoczony reakcją :(

To dobrze i niedobrze. Biorąc pod uwagę przewidywany przyrost naturalny spowodowany +500 miałabyś pewną pracę, w dodatku zaledwie przez 9 miesięcy w roku, z drugiej jednak strony nie ma rewelacji pod względem finansowym i trzeba się użerać z cudzymi dziećmi. Tak swoją drogą, to był komplement, ale jakoś nigdy mi nie wychodziły, więc nie jestem zaskoczony reakcją :(
może i komplement ale chyba ciężko o taki w tym temacie :P nauczycielką bym w życiu nie mogła zostać bo bym wybiła te dzisiejsze dzieciaki chyba :/ wolę pracę w laboratorium

może i komplement ale chyba ciężko o taki w tym temacie :P nauczycielką bym w życiu nie mogła zostać bo bym wybiła te dzisiejsze dzieciaki chyba :/ wolę pracę w laboratorium
Co ja mam z tymi laborantkami. Wiesz, że teraz po biologii będziesz musiała zrobić podyplomówkę żeby Cię zatrudnili w laboratorium? Teraz chcą jedynie analityków medycznych mających prawo wykonywania zawodu i wpis na listę diagnostów mających uprawnienia do wydawania wyników zgodnie z wytycznymi KIDLa?

Back