Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli tak jak myślałem :)
Ps. Łap z dedykacją:
![]()
Witaj na cohoneswidzę, że nie można wrzucać rzeczy na fb publicznie bo stalker kaczka czuwa :D
Ile Namajunas miała tu lat, ze 12 chyba, chory stalkerze!

Ile Namajunas miała tu lat, ze 12 chyba, chory stalkerze!![]()
Ale na cohones to komplement, nie zarzutPs. Żeby nie było OT - wkurza mnie ,że nazywają mnie stalkerem!

widzę, że to normalne i nie należy się przejmować :D

Edit:Wkurwia mnie moje przekładanie rzeczy na później.Moje lenistwo osiąga szczyty, aż czasami sam siebie podziwiam jak potrafie robic inne rzeczy byle te wazne przesuwać na później
Czyli @Wewiur to mój siostrzeniec?![]()
w gangbangu chybaJa od zawsze twierdziłem, że obecność w gangu nie może być przypadkowa.
Spoko ziom, nie wnikamw gangbangu chyba

Skoki do wody to głupota i selekcja naturalna. Ostatnio ( miesiąc temu) był wywiad z gościem prze 30stką skoczył na główke ale nie pizgnął o dno tylko przy zderzeniu z taflą wody wygięła mu się szyja.... 4 kończynowy paraliż. On mówi że trzeba się przyzwyczić i żyć normalnie ... jak ?jak się pytam?Jeszcze się sezon nie zaczął a ja już widziałem wyławianie topielca z Kryspinowa i Stawu Dąbskiego. Chyba przemyśle w tym roku pływanie.
Ten z dzisiaj miał 75 lat. Przynajmniej na to wskazuje dowód osobisty znaleziony na brzegu.Skoki do wody to głupota i selekcja naturalna. Ostatnio ( miesiąc temu) był wywiad z gościem prze 30stką skoczył na główke ale nie pizgnął o dno tylko przy zderzeniu z taflą wody wygięła mu się szyja.... 4 kończynowy paraliż. On mówi że trzeba się przyzwyczić i żyć normalnie ... jak ?jak się pytam?
Boli mnie kręgosłup i czuje się jak inwalida a on niczym nie rusza ichce normalnie żyć
Może @Gienek coś opowie o skokach ?Ten z dzisiaj miał 75 lat. Przynajmniej na to wskazuje dowód osobisty znaleziony na brzegu.
Wjechałeś w te sznurki ? Znajdź pozytyw tej sytuacji dobrze że nie linki stalowe albo struny od fortepianu. Miłosierni terroryściWracam do domu, a jakieś smiecie jebane na nieoswietlonej drodze porozwieszaly grube sznurki. Kurwa taki @TYTUS i inni powinni polamac pałki na grzbietach skurwysynow, a potem co kwartał wpierdolic profilaktycznie..