Co mnie wku*wia

@kaczka41 ciekawe czemu akurat tę piosenkę wstawiłeś #hmm

giphy.gif

Ps. Żeby nie było OT - wkurza mnie ,że nazywają mnie stalkerem!
Ale na cohones to komplement, nie zarzut :mamed:
W sumie nie wiem, czemu akurat ten wyraz funkcjonuje - zaczęło się chyba od próś typu - Kaczy, wystalkuj mi tą brunetkę, co była na ważeniu FEN :DC:

Jeszcze się sezon nie zaczął a ja już widziałem wyławianie topielca z Kryspinowa i Stawu Dąbskiego. Chyba przemyśle w tym roku pływanie.

Jebane kaszaloty, które zamiast pójść popływać na basen rekreacyjny wpierdalają się na olimpijski. Wejdzie takie coś do basenu, woda się podnosi, wszyscy sobie przypominają Moby Dicka po czym odwróci się na plecy i zaczyna dryfować w kierunku drugiego końca basenu powłócząc rękami o nogami w sobie tylko znanym stylu.

Jeszcze się sezon nie zaczął a ja już widziałem wyławianie topielca z Kryspinowa i Stawu Dąbskiego. Chyba przemyśle w tym roku pływanie.
Skoki do wody to głupota i selekcja naturalna. Ostatnio ( miesiąc temu) był wywiad z gościem prze 30stką skoczył na główke ale nie pizgnął o dno tylko przy zderzeniu z taflą wody wygięła mu się szyja.... 4 kończynowy paraliż. On mówi że trzeba się przyzwyczić i żyć normalnie ... jak ?jak się pytam?
Boli mnie kręgosłup i czuje się jak inwalida a on niczym nie rusza ichce normalnie żyć

Last edited:
Skoki do wody to głupota i selekcja naturalna. Ostatnio ( miesiąc temu) był wywiad z gościem prze 30stką skoczył na główke ale nie pizgnął o dno tylko przy zderzeniu z taflą wody wygięła mu się szyja.... 4 kończynowy paraliż. On mówi że trzeba się przyzwyczić i żyć normalnie ... jak ?jak się pytam?
Boli mnie kręgosłup i czuje się jak inwalida a on niczym nie rusza ichce normalnie żyć
Ten z dzisiaj miał 75 lat. Przynajmniej na to wskazuje dowód osobisty znaleziony na brzegu.

Wracam do domu, a jakieś smiecie jebane na nieoswietlonej drodze porozwieszaly grube sznurki. Kurwa taki @TYTUS i inni powinni polamac pałki na grzbietach skurwysynow, a potem co kwartał wpierdolic profilaktycznie..

Wracam do domu, a jakieś smiecie jebane na nieoswietlonej drodze porozwieszaly grube sznurki. Kurwa taki @TYTUS i inni powinni polamac pałki na grzbietach skurwysynow, a potem co kwartał wpierdolic profilaktycznie..
Wjechałeś w te sznurki ? Znajdź pozytyw tej sytuacji dobrze że nie linki stalowe albo struny od fortepianu. Miłosierni terroryści

Back