JanuszWanZant
WSOF Lightweight
niedobór magnezu w organizmie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Weź pigułkę zobaczyszPenery drą mordę gdzieś na górze przy manieczkach. Żeby nie było, lubię manieczki.
BAAAAAAANIIAAA!!!
Bo nie maaaaaa białegoooooooo!Dlaczego żółty? Dlaczego?
Szczyl!Że skończę w tym roku drugą osiemnastkę![]()
Że skończę w tym roku drugą osiemnastkę![]()
Jak mus to mus.No to robimy imprezę :D

Wyczuwam tabun ochotników z cohones gotowych nauczyć kolegę moresu.Że nawalony kolega perfekcyjnym low kickiem nabił mi kolorowego siniaka na pół uda![]()
Wyczuwam tabun ochotników z cohones gotowych nauczyć kolegę moresu.

Że nawalony kolega perfekcyjnym low kickiem nabił mi kolorowego siniaka na pół uda![]()
Że nawalony kolega perfekcyjnym low kickiem nabił mi kolorowego siniaka na pół uda![]()

Może zasłużyłaś
Moge rozmasowacŻe nawalony kolega perfekcyjnym low kickiem nabił mi kolorowego siniaka na pół uda![]()
Przecież my pizdy z neta jesteśmyWyczuwam tabun ochotników z cohones gotowych nauczyć kolegę moresu.

Gdybyś użył quick detailera efekt czystości by się utrzymał :)A mnie wkurwia to, że umyłem samochód i stał sobie czysty 2 dni a jak go dzisiaj trzeba było użyć to kurwa pada jebany deszcz. I cała praca psu w dupę.
Poka?Że nawalony kolega perfekcyjnym low kickiem nabił mi kolorowego siniaka na pół uda![]()

Poka?
![]()
Tylko jeśli nazywałabyś się Cris Cyborgpoza tym kogoś nagie udo mogłoby urazić :/

Udo sie albo nie udoNie ma na co patrzeć :D poza tym kogoś nagie udo mogłoby urazić :/

Tylko jeśli nazywałabyś się Cris Cyborg
lub Gabi Garcia