Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Widzę, że w Waszej rodzinie powiązania rodzinne bardziej skomplikowane niż w Grze o tron.
To chyba muszę synowi wybić z głowy ten platoniczny związek. Szukam mu intelektualistki na poziomie! @Wewiur , nie jedziesz do Poznania!

następnym razem zdasz :)nie polecam, bo chyba nie zdałam :D
dziennikarskie źródła informacji + socjologia
Jak mnie wkurwia ze przez Burze ginie mi Internet
Niewiek Kurwa czemu bo jest w sumie po Kablu od TPSA

A idz Pan w Uja ładunki spieprzają![]()

A idz Pan w Uj
Mam maszynke Kolo Marsylli
Moze chcesz?![]()
Zara Bede!!661336-2
Napisz, zobaczymy co sie da zrobić :)
To chyba muszę synowi wybić z głowy ten platoniczny związek. Szukam mu intelektualistki na poziomie! @Wewiur , nie jedziesz do Poznania!
Do wywiadów z niektórymi zawodnikami przyda Ci się znajomość prawa karnegoAle za to ustawę medialna, prawo ochrony własności intelektualnej, ustawę o imprezach masowych i prawo prasowe mam w małym palcu ;)
Możesz mi zatrejdmarkować trzynastozgłoskowca :)prawo ochrony własności intelektualnej
Zagniesz każdego, kto będzie nam chciał rozpieprzyć zlotyustawę o imprezach masowych
W razie, jakby ktoś pozywał MMA Rocksprawo prasowe

Co tam prawo karne.Do wywiadów z niektórymi zawodnikami przyda Ci się znajomość prawa karnego

O imprezach masowych coś tam umiem też (trochę się na Narodowym stewardowało swego czasu).@duubertowa - przyda się :)
Możesz mi zatrejdmarkować trzynastozgłoskowca :)
Zagniesz każdego, kto będzie nam chciał rozpieprzyć zloty
W razie, jakby ktoś pozywał MMA Rocks View attachment 3465
Odwołuję poprzednie kalumnie.
Ode mnie tytuł Debiutanta Roku masz w kieszeni (czy tam w kosmetyczce, czy kopertówce, bo jak egzamin, to pewnie poszłaś w sukience, nie w spodniach) ;)
Co tam prawo karne.
Grypserę i kminę trzeba ogarnąć, żeby zrozumieć![]()
@duubertowa - przyda się :)
Możesz mi zatrejdmarkować trzynastozgłoskowca :)
Zagniesz każdego, kto będzie nam chciał rozpieprzyć zloty
W razie, jakby ktoś pozywał MMA Rocks View attachment 3465
Odwołuję poprzednie kalumnie.
Ode mnie tytuł Debiutanta Roku masz w kieszeni (czy tam w kosmetyczce, czy kopertówce, bo jak egzamin, to pewnie poszłaś w sukience, nie w spodniach) ;)
Co tam prawo karne.
Grypserę i kminę trzeba ogarnąć, żeby zrozumieć![]()

Przecież jest czerwiec, więc musi byćTakiej litanii się nie spodziewałam
Przecież jest czerwiec, więc musi być
Litania do Serca JezusowegoKyrie, elejson.
Chryste, elejson. Kyrie, elejson.Chryste, usłysz nas.Chryste, wysłuchaj nas.Ojcze z nieba, Boże,
zmiłuj się nad nami.Synu, Odkupicielu świata, Boże,zmiłuj się nad nami.Duchu Święty, Boże,zmiłuj się nad nami.Święta Trójco, Jedyny Boże,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, Syna Ojca Przedwiecznego,
zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, w łonie Matki Dziewicy przez Ducha Świętego utworzone,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, ze Słowem Bożym istotowo zjednoczone,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, nieskończonego majestatu,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, świątynio Boga,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, przybytku Najwyższego,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, domie Boży i bramo niebios,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, gorejące ognisko miłości,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, sprawiedliwości i miłości skarbnico,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, dobroci i miłości pełne,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, cnót wszelkich bezdenna głębino,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, wszelkiej chwały najgodniejsze,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, królu i zjednoczenie serc wszystkich,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, w którym są wszystkie skarby mądrości i umiejętności,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, w którym mieszka cała pełnia Bóstwa,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, w którym sobie Ojciec bardzo upodobał,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, z którego pełni wszyscyśmy otrzymali,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, odwieczne upragnienie świata,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, cierpliwe i wielkiego miłosierdzia,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, hojne dla wszystkich, którzy Cię wzywają,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, źródło życia i świętości,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, przebłaganie za grzechy nasze,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, zelżywością napełnione,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, dla nieprawości naszych starte,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, aż do śmierci posłuszne,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, włócznią przebite,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, źródło wszelkiej pociechy,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, życie i zmartwychwstanie nasze,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, pokoju i pojednanie nasze,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, krwawa ofiaro grzeszników,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, zbawienie ufających Tobie,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, nadziejo w Tobie umierających,zmiłuj się nad nami.Serce Jezusa, rozkoszy wszystkich Świętych,zmiłuj się nad nami.Baranku Boży, który gładzisz grzechy świata,
przepuść nam, Panie.Baranku Boży, który gładzisz grzechy świata,wysłuchaj nas, Panie.Baranku Boży, który gładzisz grzechy świata,zmiłuj się nad nami.K. Jezu cichy i pokornego serca.
W. Uczyń serca nasze według Serca Twego.
W sumie, to myślałem, że pójdę do seminarium i zostanę księdzem...Oł Maj ... Przepraszam za bezbożność :o
Tego się nie spodziewałam..
Kolejna patuska z mojego osiedla nazwała swoje dziecko "sebastian". Kurwa czuje, że Brajany i Dżesiki na osiedlu to kwestia czasu. Trzeba spierdalać z tego kraju bo moje dzieci nie będą żyły w jakiejś jebanej dżungli.
I jeszcze SabrinaKiedyś widziałam takie właśnie dwie Andżele, królowe podwórka i ich imiona brzmiały jak miód na uszy: Sandra i Samanta :)

Siedzę na zajęciach z pracowni prasowej z człowiekiem, który pracuje w urzędzie marszałkowskim.
Kocham studia, zaraz umrę śmiercią męczeńską..
99% tych imion to jakaś życiowa ostra patola. Te małolaty o których mówiłem to klasyczny przykład - młode siksy co nigdy w życiu nie pracowały za to doskonale wiedzą jak rozkładać nogi a ich życiowym celem jest bycie lochą rozpłodową.Kiedyś widziałam takie właśnie dwie Andżele, królowe podwórka i ich imiona brzmiały jak miód na uszy: Sandra i Samanta :)
Kolejna patuska z mojego osiedla nazwała swoje dziecko "sebastian". Kurwa czuje, że Brajany i Dżesiki na osiedlu to kwestia czasu. Trzeba spierdalać z tego kraju bo moje dzieci nie będą żyły w jakiejś jebanej dżungli.
Typowy Seba nie wziął się z przypadku.Sebastian akurat spoko imię, tylko zostało zjechane przez te obrazki z typowym Sebą.