Masta
Vale Tudo Championship
Nie drażę, skończyłem. I nie zacząłem.kurwa masta kasta na chuj drazysz temat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie drażę, skończyłem. I nie zacząłem.kurwa masta kasta na chuj drazysz temat
A co ma mi być wstyd? Długi oddałeś? Nie wstyd Ci?@Grzechu na chuj drazysz temat, nie wstyd ci?
moje dlugi, moj problem. ja ich nie wywlekam na forumA co ma mi być wstyd? Długi oddałeś? Nie wstyd Ci?
no właśnie, a to o czym ja sobie z @Masta dyskutuje to nasza sprawa, nie?moje dlugi, moj problem.
Dopóki się nie dołączyłeś, to rozmawialiśmy.nie, bo pierdolicice publicznie
zalujeNie przepraszaj jak nie żałujesz.
Przemyśl swoje zachowanie.zaluje
rapuje lepiej niz ty laiku
hahaha u mnie jest mniej brudasow niz w tej twojej anglii, gdzie co drugi to arabus. beka z laikaChyba o tych swoich brudnych kolegach z Syrii.
Coś mnie bierze, od paru dni boli mnie gardło i mam zatkany nos (zwłaszcza rano), wziąłem sobie łyche syropu na katar i kaszel, gdyż ten tez się pojawia. Czuje się jak kapeć, a nawet gorzej.
Angina Panie.
Zwykły ketanol by rozwiązał twoje problemy żywieniowe (ewentualnie ciut mocniejszy specyfik).Mnie kiedyś jak angina dopierdoliła to wylądowałem w szpitalu. 40 stopni gorączki, ból gardła którego nie da się opisać plus opuchlizna dziąseł. 5 dni pod kroplówką bo nie mogłem niczego pogryźć

Przeciez to nawet nie jest Laik

Przeciez to nawet nie jest Laik