kurwa ale sie poparzylem jak wyciagalem pizze z piekarnika, ja pierdole. to wszystko przez te browary
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
kurwa ale sie poparzylem jak wyciagalem pizze z piekarnika, ja pierdole. to wszystko przez te browary
23 a On pizze wpieprza
pizza + browarKolejny żarłok i grubas23 a On pizze wpieprza
![]()
ja ta wpierdalamA chyba sobie tez opierodle pizze. ostatni raz.
Kolejną:|
ja ta wpierdalam
![]()
Udeżyłem w guseppe w promo.ja ta wpierdalam
![]()
chyba cie pojebalo, ze o 23 bede samemu pizze robic :DPizzę się robi samemu lenie pierdolone
I mozzarelle rwiesz a nie kroisz!chyba cie pojebalo, ze o 23 bede samemu pizze robic :D
50 minut i się wpierdalachyba cie pojebalo, ze o 23 bede samemu pizze robic :D
ohoho najebany i 50 minut pizze robic :D 8 minut i wpierdalam50 minut i się wpierdala
Tylko dobrze pogryź, bo taka zamarznięta to ponoć niezdrowa :P8 minut i wpierdalam
W takim stanie się najlepiej robi ciasto :-Dohoho najebany i 50 minut pizze robic :D 8 minut i wpierdalam
w takim stanie, to moge jedynie wypic nastepne broW takim stanie się najlepiej robi ciasto :-D
Też szanuję. Zdrówkow takim stanie, to moge jedynie wypic nastepne bro
eloTeż szanuję. Zdrówko
Rób pompki jak Więckiewicz we "Wszystko będzie dobrze". Pomagają. "Nauczyciel" Andrzej pozdrawia.mam detoks teraz, troche mnie telepie i cieueuzeko emie sieji püiesze
A czym ono sie różni?wkurwia mnie nowa formula wazenia ufc
Może jeszcze się pojawi.Trochę się zdenerwowalem, że o cyganie kosteckim który został aresztowany za handel autami był news na głównej, a o śmierci legendy całego sportu, wielkim człowieku nic nie ma, trochę niepoważne :)
Ja mam z sierpnia, kurwa...
No człowieku, nim taka minuta minie to człowieku...Tyle to prawie trwa lekcja polskiego. ile to czekania na dzwonek to wie @michi972
Jak tam Michaś? Wyspany?No człowieku, nim taka minuta minie to człowieku...
Niewyspany, bo byłem najeeeeeeebaaaaanyyyyyJak tam Michaś? Wyspany?
Rzucę im dychę, może odpuszczą :-DWrzesień 2015...
Po milionie pisemek rozłożyli na raty.
Zawodnicy sa wazeni wczesniej, a ta ceremonia to juz najedzeni i napici.A czym ono sie różni?