Co mnie wku*wia

Wkurwia mnie jebana służba zdrowia w Polsce. Im więcej mam z tym gównem do czynienia tym bardziej jestem za prywatyzacją tego ścierwa.
Lekarze na SORze to są chyba za karę i najchętniej by mówili "my tu nie leczymy, my tu gipsujemy, idź se prywatnie!". Terminy wizyt u ortopedy to 6 miesięcy w przód, chyba że sobie zapłacę to od ręki. To na chuj tu płacić jakiekolwiek składki zdrowotne, skoro te pieniądze można przeznaczać na jakieś normalne pakiety medyczne.

Że mam urlop ustalony od miesiąca, piątki wolne, ale nie kurwa, będe musiał chyba siedziec i napierdalać gówno :facepalm:

Ta kurwa, termin nagle jutro o 10, a ja mam zajęcia jeszcze do 10 właśnie. Pojebało w chuj kogoś

Ale za to ich powietrza nie da się kroić nożem :mamed:
Tak w ogóle krakowska propaganda mnie zadziwia.
Dawno dawno temu (niby 4 lata), jak przybywałem do Krakowa powietrze było znacznie bardziej czyste niż obecnej zimy. Ruszyła zajebista akcja przechodzenia na ogrzewanie miejskie z elektrociepłowni - lekarstwo na stan powietrza. Darmowa wymiana pieca i ogrzewanie przez rok!
Nikt jednocześnie nie wpadł na zajebisty pomysł, że głównym trucicielem jest właśnie elektrociepłownia, która ma przyjemność być zlokalizowaną w najbardziej idiotycznym miejscu w mieście.
I teraz co zima elektrociepłownia więcej pracuje, więcej zanieczyszcza powietrze, a miasto nadal się onanizuje nad zajebistością tego smoczątka miejskiego.

Wyłączyli elektrociepłownie teraz i nagle cud się stał, jest czym oddychać, widać dalej niż na 100m. Normalnie to zasługa polityki proekologicznej w mieście.
Tak ohydna propaganda ekologiczna w Krakowie strasznie mnie wkurza.

Kraków, korki, studenty, komunikacja miejska. Kurwa jego mać.

Chujki z weeba, co wyświetlają, że opłata za premium na 3 dni to 3.99, a jak chciałem zapłacić to już 5.99. A kurwa na karcie specjalnie zostawiłem tyle, żeby zapłacić za premium na weebie. Co za chuje.

Jeszcze goldvod nie działa i będę mecz Realu na gównianych streamach oglądał.

Chujki z weeba, co wyświetlają, że opłata za premium na 3 dni to 3.99, a jak chciałem zapłacić to już 5.99. A kurwa na karcie specjalnie zostawiłem tyle, żeby zapłacić za premium na weebie. Co za chuje.

Jeszcze goldvod nie działa i będę mecz Realu na gównianych streamach oglądał.
Jak nie musisz mieć po polsku to od chuja jest zagranicznych w świetnej jakości. Słowa klucze to acestream i sopcast.

Wchodzę dziś do Kaufla i pierwszy raz odkad chodze zatrzymała mnie cipa, bo mam plecak. Nie wiem co do mnie miała, bo potem weszło x ludzi z plecakami. Oczywiście zwrocilem uwagę, w zamian usłyszalem glupią wymowke. Chuj w krzyż, jak chce być taka dokładna to niech stanie przy samym wejściu i pilnuje a nie się przypierdala wybiórczo.

Wchodzę dziś do Kaufla i pierwszy raz odkad chodze zatrzymała mnie cipa, bo mam plecak. Nie wiem co do mnie miała, bo potem weszło x ludzi z plecakami. Oczywiście zwrocilem uwagę, w zamian usłyszalem glupią wymowke. Chuj w krzyż, jak chce być taka dokładna to niech stanie przy samym wejściu i pilnuje a nie się przypierdala wybiórczo.
To się nazywa profilowanie. Pewnie jesteś czarny. Albo złodziejowaty z mordy

Dowiedzialem sie, ze mam problem z alkoholem. Od goscia ktory pracuje 3 w dni w tygodniu, przez ktore jest napierdolony non stop. Poezja...
Znaczy się wie, co mówi. Jakby jakaś pizdeczka co tylko Redsa pije rzuciła takim tekstem to możesz to olać, a jak chlor Ci to mówi to muszisz uważać.

Wjebali mi w gips, nie było źle o dziwo. Nie nawkurwiałem się nazbyt i zeszło sie może z 3,5h ze wszystkim. To dobry wynik jak na warszawskie szpitale.

Back