Co mnie wku*wia

Warszawa też - ale nie wynajmuję. Mam tam przyjaciółkę u której mieszkam w kawalerce kiedy chce, i siostre.

Praca w Warsie(wagon barowy). 2 tygodnie w trasie, tydzien wolnego(moge wiecej - ale jestem łasy na hajs)
Ale te dwa tygodnie pracy to i tak jest w ten sposób, że możesz jednego dnia pracować 5h, a drugiego 15h?

Ale te dwa tygodnie pracy to i tak jest w ten sposób, że możesz jednego dnia pracować 5h, a drugiego 15h?

Tak - dziś np było 12 h. Jutro ma być 9 h, ale systemy sie miedzy warsem a PKP pojebaly i nie wiadomo co bedzie i gdzie wyladuje. Plan jest taki, ze o 5 rano mamy trase do Warszawy, od 8:20 do 18:00 w Warszawie przestuj, bo pociąg ma chyba przegląd, i o 18:00 wyjazd do Wrocławia.

Wiesz, każdy pociąg ma swojego Warsa, jedną ekipe(a wlasciwie firme, bo to franczyza) i obsluguja to jedno pendolino. I nigdy nie wiadomo gdzie tym razem pojedzie. Pewna trasa jest tylko na trasie do Berlina - ale tam nie chce isc, podobno ostry zapierdol zawsze.
Teraz wchodza te nowe pociagi polskie, dużo nowocześniejsze niż Pendolino, tam chce przejść jak będzie możliwosc. (oczywiscie jak sie zdecyduje na tę prace - mam 3 dni próby na zastanowienie sie./ Bo ograniczenia są mega - zero własnego życia. No ale jest wiele takich zawodów - marynarze, maszyniści, piloci).

Tak - dziś np było 12 h. Jutro ma być 9 h, ale systemy sie miedzy warsem a PKP pojebaly i nie wiadomo co bedzie i gdzie wyladuje. Plan jest taki, ze o 5 rano mamy trase do Warszawy, od 8:20 do 18:00 w Warszawie przestuj, bo pociąg ma chyba przegląd, i o 18:00 wyjazd do Wrocławia.

Wiesz, każdy pociąg ma swojego Warsa, jedną ekipe(a wlasciwie firme, bo to franczyza) i obsluguja to jedno pendolino. I nigdy nie wiadomo gdzie tym razem pojedzie. Pewna trasa jest tylko na trasie do Berlina - ale tam nie chce isc, podobno ostry zapierdol zawsze.
Teraz wchodza te nowe pociagi polskie, dużo nowocześniejsze niż Pendolino, tam chce przejść jak będzie możliwosc. (oczywiscie jak sie zdecyduje na tę prace - mam 3 dni próby na zastanowienie sie./ Bo ograniczenia są mega - zero własnego życia. No ale jest wiele takich zawodów - marynarze, maszyniści, piloci).
Ale jak jest postój to masz wolny czas chyba nie? Czy jedziesz na halę mirowską po świeże pomidory do jajecznicy?

Przecież pisałeś że takiej pracy potrzebujesz

Ale jak jest postój to masz wolny czas chyba nie? Czy jedziesz na halę mirowską po świeże pomidory do jajecznicy?

Hahaha - wolne. Jak nie masz znajomych w danym miescie, a jest dzienny postój, to kicha, se z nudów zostajesz na bocznicy w pociagu i śpisz. Hotele sa tylko na noc - dlatego czasem fajnie jak wyladuje we Wrocku np o 18:00 ustawie sie z @cRe na bro czy imprezowanie, i wstaje rano.

Przecież pisałeś że takiej pracy potrzebujesz

Tak myśloę, ale przemyśleć mimo wszystko trzeba :)

Postój przy Zachodnim czy Wschodnim ?

Postój przy Zachodnim czy Wschodnim ?

Nie wiem. Ale napisze jutro, jeżeli miałbym dzień w Wawie wolny. Mam co robic - ale jakbys miał czas, czy ktos z forum, to bardzo chętnie :) Pewnie dzis w nocy moze juz bede wiedzial jaki kurs jutro

Jedzie z Gliwic, wiec pewnie Wschodnia. Albo Olszynka w ogole, to czas wolny ze Spejsonem bedzie :D

Ja to akurat w tych godzinach robota @halibut
Olszynki nigdy nie zwiedzałem, ale wszystkie te pociągi do przeglądu/remontu są składowane na bocznicy przy zachodnim i jest ich od chuja. Gdzieś na YT jest filmik jak facet chodzi i opisuje nowiutkie wagony bez ważnych przeglądów.

Olszynki nigdy nie zwiedzałem, ale wszystkie te pociągi do przeglądu/remontu są składowane na bocznicy przy zachodnim i jest ich od chuja. Gdzieś na YT jest filmik jak facet chodzi i opisuje nowiutkie wagony bez ważnych przeglądów.

Tak strzeliłem, że może do przeglądu. Bo może po prostu nie mieć kursów, nie być potrzebnym to stoi. Widać mają nadmiar Pendolino ;p

Olszynka też tego trochę "składuje". Zależy to chyba od tego gdzie pociąg kończy bieg ;-)

Jeden chuj bo są obok siebie. Jak pociąg do Wrocławia to zacznie od Warszawy Wschodniej.
A jak z Gliwic to skończy na Wschodnim :-D Tak czy siak halibut będzie musiał jechać do złotych kutasów po atrakcje.

Jutro o 18 w biuletynie PKP "namefedrowany pracownik warsu usmażył pasażerowi jaja". Tak będzie, takie są fakty.

@halibut mam nadzieję, że przyjmujesz tę dyskusję bez spiny ;-)
Mefedron jest już nielegalny, po nim przyjął się Klefedron (w chuj gorszy spływ do gardła, ale nie ma szczękościsku). Tak słyszałem, od kolegów.

Mefedron jest już nielegalny, po nim przyjął się Klefedron (w chuj gorszy spływ do gardła, ale nie ma szczękościsku). Tak słyszałem, od kolegów.

Po mefedronie bylo 3mcc, potocznie metafedron. Chujowka ale od sierpnia i to sie milo wsponina, juz nielegalne. Teraz nie ma nic wartego uwagi. Doslownie nic

Niedługo będą nowe bajki Halibuta o tym jak w pociągu wyrwał pasażerkę i wyruchał na torach odstawczych na Olszynce.

Wkurwia mnie to, ze robi offtop w każdym możliwym temacie.

Niedługo będą nowe bajki Halibuta o tym jak w pociągu wyrwał pasażerkę i wyruchał na torach odstawczych na Olszynce.

Wkurwia mnie to, ze robi offtop w każdym możliwym temacie.

@mat01 przyznaj ze to Ty zrobiles offtop :)
A ty znajdz inny temat w ktorym niby zrobilem offtop :)

Tymczasem dobranoc. Do zobaczenia w HP

Wkurwia mnie jak ktos pierdoli o sylwku przez miesiąc, a na dwa dni przed wysypuje się...Ktoś baluje we Wrocławiu za dwa dni ?

Back