Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A jak z włosami między palcami?że mi się wzrok pogarsza. Ślepne kurwa. Czyli te pogłoski o mastrubacji to nie były plotki :(
Ja tez juz przekroczylem magiczna granice 1.0że mi się wzrok pogarsza. Ślepne kurwa. Czyli te pogłoski o mastrubacji to nie były plotki :(

że mi się wzrok pogarsza. Ślepne kurwa. Czyli te pogłoski o mastrubacji to nie były plotki :(
Szukaj rezonansu ja znalazłem w 1,5miesiaca. Tym bardziej że chyba w styczniu wejdą nowe kliniki na nowym budżecie.Chciałem się zoperować gdzieś już w lipcu (marzec to była opcja niemożliwa, chociaż wymarzona)... A tu taki chuj! Rezonans na koniec sierpnia, a nie stać mnie na wykonanie rezonansu w prywatnej klinice. Aż chyba zrezygnuje z tej operacji, zasmuciło mnie to i wkurwiło.
Typ który 14:58 przyszedł kupić prezenty i nie szanuje czasu innych osób.
Dla mnie to nie tragedia bo jestem miejscowym ale ci którzy musieli pojechać w Polskę to byli bliscy dokonania linczu.Popatrz - a życzyłem Ci wczoraj w jednym wątku mniej wkurwiających klientów...
Tylko na ;(A jak z włosami między palcami?
Niebezpieczne szybko zbliżam się do strefy friendzone...
Kładź wszystko na jedną kartę, albo się wycofuj, bo inaczej będzie źle :)Niebezpieczne szybko zbliżam się do strefy friendzone...
Szybko, wyciągnij kutasa!Niebezpieczne szybko zbliżam się do strefy friendzone...
Niebezpieczne szybko zbliżam się do strefy friendzone...
Mam nadzieje że nie piszesz tak długo bo jej go pokazałeś i się dogadaliście:)Niebezpieczne szybko zbliżam się do strefy friendzone...
Bardzo fajna koleżanka, która ma chłopaka. Nie kocha go, ale nie chce go zranić. Jej matka tez jest strasznie do niego przywiązana, a sama ma duży wpływ na moją koleżankę. Jej,, chłopak,, jest dosyć specyficzny, bo nijaki. Nie ma charakteru... Musi go poprosić, aby ten jej powiedział, że ładnie wygląda, albo żeby dał jej kwiaty nawet na rocznicę... Ja natomiast sam nie wiem w jakim miejscu się znajduję i nie potrafię odczytać wszystkich znaków jakie ona mi daje...Coś więcej powiesz?
\Bardzo fajna koleżanka, która ma chłopaka. Nie kocha go, ale nie chce go zranić. Jej matka tez jest strasznie do niego przywiązana, a sama ma duży wpływ na moją koleżankę. Jej,, chłopak,, jest dosyć specyficzny, bo nijaki. Nie ma charakteru... Musi go poprosić, aby ten jej powiedział, że ładnie wygląda, albo żeby dał jej kwiaty nawet na rocznicę... Ja natomiast sam nie wiem w jakim miejscu się znajduję i nie potrafię odczytać wszystkich znaków jakie ona mi daje...
Ja juz robie tyle kroków, że niektórzy nazwali by to maratonem. Chodzi o to, że gdy ja juz czuje, ze ona tez czegoś chce to dostaje szklanką po łapkach i mnie stopuje...\
Zaryzykuj - nie chce wyjść na dziwkę, to czeka aż Ty zrobisz kroki bezpośrednie. Jeżeli jednak tak nie jest - raczej niczym nie ryzykujesz, pare dni niezręczności i tyle :)
Ale jak nie zaryzykujesz i nie zrobisz kroku - nigdy nie dowiesz się czy na niego czekała.
Easy jak nie wygrasz z taką pizdą to sam jesteś pizdą. Miej trochę jaj chłopaku.Bardzo fajna koleżanka, która ma chłopaka. Nie kocha go, ale nie chce go zranić. Jej matka tez jest strasznie do niego przywiązana, a sama ma duży wpływ na moją koleżankę. Jej,, chłopak,, jest dosyć specyficzny, bo nijaki. Nie ma charakteru... Musi go poprosić, aby ten jej powiedział, że ładnie wygląda, albo żeby dał jej kwiaty nawet na rocznicę... Ja natomiast sam nie wiem w jakim miejscu się znajduję i nie potrafię odczytać wszystkich znaków jakie ona mi daje...
Mam nadzieję, że nie wykosztowałeś się za dużo dla niej w te święta...Niebezpieczne szybko zbliżam się do strefy friendzone...

Ja juz robie tyle kroków, że niektórzy nazwali by to maratonem. Chodzi o to, że gdy ja juz czuje, ze ona tez czegoś chce to dostaje szklanką po łapkach i mnie stopuje...