Oglądać Twoj ryj to nie bardzo mi się chciało, ale na taką akcję to pierwszy bym jechał.I znowu nie przyjedziesz?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oglądać Twoj ryj to nie bardzo mi się chciało, ale na taką akcję to pierwszy bym jechał.I znowu nie przyjedziesz?![]()
Odwieszenie działalność to maks 10 minut, z rana bym podleciał szybko załatwić, przedtem wypełniasz wniosek w necie i przychodzisz tylko z numerem wniosku i podpisujeszWkurwiają mnie jutro cztery godzinne spotkania, piąte nadzorowane na odległość, rozprawa w sądzie, odwieszenie działalności, przegląd i, mam nadzieje, wizyta u fizykoterapeuty. Doba robi się dość krótka ostatnio.
Chyba nie trzeba nic wypełniać-ale rano nie dam rady i trafię popołudniu jak są kolejki. Tzn dawniej nie trzeba było nic wypełniać w Krakowie.Odwieszenie działalność to maks 10 minut, z rana bym podleciał szybko załatwić, przedtem wypełniasz wniosek w necie i przychodzisz tylko z numerem wniosku i podpisujesz
Nie na pewno jest jakiś świstek, że odwieszasz, muszą mieć na piśmie, to urządChyba nie trzeba nic wypełniać-ale rano nie dam rady i trafię popołudniu jak są kolejki. Tzn dawniej nie trzeba było nic wypełniać w Krakowie.
No możliwe, ale nigdy wcześniej nie wypełniałem. Podajesz chyba tylko nip czy regon, drukują, podpisujesz i tyle. Problem w tym, że do kolejem doliczasz dojazd w chujowy, korkowy, rejon Krakowa.Nie na pewno jest jakiś świstek, że odwieszasz, muszą mieć na piśmie, to urząd
Nie macie podziału na dzielnice ? Bo ja działalność mam na Włochach to tam zawsze pustki w urzędzie dzielnicy, bo 50% populacji dzielnicy to beje.No możliwe, ale nigdy wcześniej nie wypełniałem. Podajesz chyba tylko nip czy regon, drukują, podpisujesz i tyle. Problem w tym, że do kolejem doliczasz dojazd w chujowy, korkowy, rejon Krakowa.
Nie, jest specjalny punkt obsługi przedsiębiorcy, połączony z zus i skarbówką w jednym pomieszczeniu. Małe miastoNie macie podziału na dzielnice ? Bo ja działalność mam na Włochach to tam zawsze pustki w urzędzie dzielnicy, bo 50% populacji dzielnicy to beje.
W sumie lepiej, bo VAT odprowadzam na Bemowie a dochodowy na Mokotowie, to przy każdym niezaleganiu urzędy skarbowe muszą się skomunikować czy wszystko się zgadzaNie, jest specjalny punkt obsługi przedsiębiorcy, połączony z zus i skarbówką w jednym pomieszczeniu. Małe miasto
Jak ja sie wspólnie z żoną rozliczyłem w moim US to dostała pismo, że będzie kara za brak rozliczenia #gimbynieznajoW sumie lepiej, bo VAT odprowadzam na Bemowie a dochodowy na Mokotowie, to przy każdym niezaleganiu urzędy skarbowe muszą się skomunikować czy wszystko się zgadza
Mam gotowca przygotowanego z czynnym żalem w folderze na pulpicie laptopaJak ja sie wspólnie z żoną rozliczyłem w moim US to dostała pismo, że będzie kara za brak rozliczenia #gimbynieznajo
Kiedyś zbierało się w grupę, każdy wziął pochodnię bądź widły i było po problemie. Dzisiaj takie ścierwo dostanie dwa lata w zawiasach, albo jeszcze lepiej - żółte papiery i dożywotnią rentę. Aż mi się rzygać na tą myśl chce.@krzychu88 trza zrobić zlot i małe polowanie. Najgorsze z najgorszych śmieci....
Jak się skończyła jego historia?Ja kiedys chodziłem do szkoły z kolesiem, który potem zaczął gwałcić u nas na wiosce. Jedna babke chyba też zabił. Słyszałem, że koleżanka szła z z jakąś swoją kumpelą i je dorwał w parku. Koleżance odpuścił, bo skłamała, że jest w ciąży. Jej kumpeli , już nie.
Pisałem kiedyś o tym cwelu - w temacie o ulicy cohones.
Może wtedy jednak uda się go posadzić i w więzieniu pokażą mu co to znaczy gwałt.
Jest aktywnym komentatorem na twitterze?##########
##########
##########
Co się stało Grzesiu? Znowu Ci ciepłe piwo sprzedali?Co za czasy....
Nie, komentuje to co wyżej chłopaki piszą.Co się stało Grzesiu? Znowu Ci ciepłe piwo sprzedali?
Pytanie, do sądu poszedł weksel z deklaracją wekslową i kopią wezwania do zapłaty. Ile średnio sąd się buja z nakazem zapłaty ? Nie ufam swojej kancelarii, a chłopaki ode mnie potrzebują papierka na przemodelowanie układu kostno-stawowego dłużnika.Pisanie apelacji, gdy nie ma żadnych argumentów a przychodzące na myśl graniczą o ośmieszenie, bo doktryna i orzecznictwo myśli inaczej niż wypadałoby, aby na potrzebę tej sytuacji uważali inaczej. No, ale klient nasz pan.
Witaj w moim świecie.Że jest 0.34 w nocy, a ja za wuja nie mogę usunąć![]()
Skoro weksel to rozumiem , że post. nakazowe. Miesiac nawet dwa czekania na wydanie nakazu. Plus jest taki, że jest tytułem zabezpieczenia, w przeciwieństwie do post. upominawczego.Pytanie, do sądu poszedł weksel z deklaracją wekslową i kopią wezwania do zapłaty. Ile średnio sąd się buja z nakazem zapłaty ? Nie ufam swojej kancelarii, a chłopaki ode mnie potrzebują papierka na przemodelowanie układu kostno-stawowego dłużnika.
O egzekucje się nie martwię, sam kupowałem nowe tarcze do fleksaSkoro weksel to rozumiem , że post. nakazowe. Miesiac nawet dwa czekania na wydanie nakazu. Plus jest taki, że jest tytułem zabezpieczenia, w przeciwieństwie do post. upominawczego.
Ciężka sprawa, nie idzie usunąć, a tu za 5 h trzeba wstawać.Witaj w moim świecie.