Gaara
UFC Heavyweight
linia smierci, beda sie ciacCo masz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
linia smierci, beda sie ciacCo masz?
Bradze emocjonalne chłopaki z nich pewnie.linia smierci, beda sie ciac
W tym przypadku picie oglądając ksw
Nie , nie rozpiłem sięBradze emocjonalne chłopaki z nich pewnie.
Strasznie się rozpiłeś, masz jakieś problemy? Czy alkohol to na pewno rozwiązanie?
Siedzi ciągle na forum gdzie @@Grzechu jest moderatorem. Od kogo ma brać przykład?
Nie kłam Pinokio.Nie , nie rozpiłem się
Jakie tam kłamstwo, a zazwyczaj to inaczej piszę?Wiesz, Grzechu to zawodowiec, przy nim jest dopisek "nie próbujcie tego w domu";)
Nie kłam Pinokio.
Nie, cały czas trzymasz poziom.Jakie tam kłamstwo, a zazwyczaj to inaczej piszę?
No właśnieNie, cały czas trzymasz poziom.
Widzisz jacy jednomyślni jesteśmy.No właśnie
Aaa czyli chcesz to ci wrzucę ,czekaj trochę@michi972 co z tym zdjęciem?
Jak to wrzucić bo nie chce wczytać ,rozmiary za duże czy co?@michi972 co z tym zdjęciem?
Ja miałem tych dodatkowych dużo.Za każdym razem co innego na mieście i nic co mi się zdarzało poprzednio.Do tego zdawałem jako ostatni, a mój kolega dziś miał drugie podejście i zdał .Znam osobiście 3 typów co robili prawko w tym samym czasie co ja w tej samej szkole co ja, w tym jeden z tym samym instruktorem i wszyscy za 1 rzem zdaliKiedyś zdasz. Mój kolega wczoraj zdał za 10 :) Najważniejsze to się nie podawać . Ja za 2 i 3 nie zdałem na placu to przez 2 tygodnie dzień w dzień ćwiczyłem rękaw i doszedłem do takiego poziomu , ze na 20 prób za każdym razem robiłem dobrze . Na czym nie zdajesz ?
Czyli wiemy, że nie jesteś kaczką :D Ja mam jutro egzamin na kwalifikacje, trzymajcie kciuki.
A ile najdłużej byłeś na mieście ? Niektórzy mają szczęście i zdają za 1 . Prędzej czy później zdasz .Ja miałem tych dodatkowych dużo.Za każdym razem co innego na mieście i nic co mi się zdarzało poprzednio.Do tego zdawałem jako ostatni, a mój kolega dziś miał drugie podejście i zdał .Znam osobiście 3 typów co robili prawko w tym samym czasie co ja w tej samej szkole co ja, w tym jeden z tym samym instruktorem i wszyscy za 1 rzem zdali
Nie wiem ile na mieście bo czas liczony jest od placyku, a zegara nie kontrolowałemA ile najdłużej byłeś na mieście ? Niektórzy mają szczęście i zdają za 1 . Prędzej czy później zdasz .
Tez tak mam ze avatar/podpis mi czesto wiecej mowia niz nick. :DWkurwiają mnie ludzie którzy co chwile zmieniają avatary. Nie mogę się połapać kto jest kto później.
a mnie wkurwiaja Ci co zmieniaja nicki, to wprowadza wiekszy metlik niz avatarWkurwiają mnie ludzie którzy co chwile zmieniają avatary. Nie mogę się połapać kto jest kto później.

Czemu ukradłeś avatar Ropniakowi?Wkurwiają mnie ludzie którzy co chwile zmieniają avatary. Nie mogę się połapać kto jest kto później.
jak napisałem tego posta to mi się przypomniało od razu, że zmieniłem ksywę na forum i mi się głupio zrobiłoa mnie wkurwiaja Ci co zmieniaja nicki, to wprowadza wiekszy metlik niz avatar![]()