user_usunięty
UFC Middleweight
Ale się w godzinę postarzałem@Orest a pytales go po ki chuj w ogole to robi? Chlop po 30 (?), a przy komputerze gorzej niz gimbus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale się w godzinę postarzałem@Orest a pytales go po ki chuj w ogole to robi? Chlop po 30 (?), a przy komputerze gorzej niz gimbus.
38 zdaje się.Chlop po 30 (?)
Ło już 20 lat i parę miesięcy się postarzałem w godzinę38 zdaje się.
Pytałem, on sam nie wie. Na żywo extra chłop, a w necie mu odpierdala. Ot taka przypadłość.@Orest a pytales go po ki chuj w ogole to robi? Chlop po 30 (?), a przy komputerze gorzej niz gimbus.
czyli powaznie jakas choroba?Pytałem, on sam nie wie. Na żywo extra chłop, a w necie mu odpierdala. Ot taka przypadłość.
Chyba tak, nie wiem.czyli powaznie jakas choroba?
@mat01 , do jakiej Ty budy chodziłeś, że po jednym strzale był koniec bójki :P Raczej jak ktoś się znęcał to czasem na jednym strzale skończył :D U mnie jak się szkoła zbierała po lekcjach obserwować walkę to ostro i długo bywało. Nigdy jak już była to "zapowiedziana walka" nie trwało to jednego czy nawet 5 strzałów :P
Miczi. Trzeba się postawić. Często w szkołach znajdzie się ktoś do popychania. Co nie znaczy, że potem nie może być lubiany, ale szybciej się to stanie jak zobaczą, że jesteś swój i potrafisz się zrewanżować :) Zrób tyle co oni + odrobinę mocniej ;)
No miałeś coś tam komuś za złe i myślałem, że Cię poniewierają jak zrozumiałem z odpowiedzi. No, ale chuj, zjebany jestem, mogłem nie zatrybić odpowiednio :DTyle co kto?
ja to nie born.Ja to ja w mordę jeża@Born2kill on już się przyznał że trolluje a Ty mu dalej dobre rady? :P
Też do niego pisałem a nie do Ciebie. Ogarnąć dupy jeden i drugi!ja to nie born.Ja to ja w mordę jeża
jak ktos dostal czysty strzal na morde to sie skladal i byl koniec, co w tym dziwnego? wiem, ze u Ciebie to pewnie jak w filmach, kazdy sie leje po ryju kilka minut@mat01 , do jakiej Ty budy chodziłeś, że po jednym strzale był koniec bójki :P Raczej jak ktoś się znęcał to czasem na jednym strzale skończył :D U mnie jak się szkoła zbierała po lekcjach obserwować walkę to ostro i długo bywało. Nigdy jak już była to "zapowiedziana walka" nie trwało to jednego czy nawet 5 strzałów :P
Miczi. Trzeba się postawić. Często w szkołach znajdzie się ktoś do popychania. Co nie znaczy, że potem nie może być lubiany, ale szybciej się to stanie jak zobaczą, że jesteś swój i potrafisz się zrewanżować :) Zrób tyle co oni + odrobinę mocniej ;)
Grzechu?2 tygodnie z rzędu co to jest :D Alkohol by wrak człowieka zrobił, ale nie ganja ;)
Tzn,tym samym czym oni,tymi tanimi sztuczkami?No miałeś coś tam komuś za złe i myślałem, że Cię poniewierają jak zrozumiałem z odpowiedzi. No, ale chuj, zjebany jestem, mogłem nie zatrybić odpowiednio :D
Grzechu. Nie miałem mocy na przeglądanie 3 stron pomiędzy ostatnią na której byłem i najnowszą :D Padam na ryj, dokańczam film i w kimono. Pozdro:)
U mnie w podstawówce też się tłukli aż nos nie poszedł, ale to podstawówka, nie mieli nokautujących ciosów :Pjak ktos dostal czysty strzal na morde to sie skladal i byl koniec, co w tym dziwnego? wiem, ze u Ciebie to pewnie jak w filmach, kazdy sie leje po ryju kilka minut
Ktoś to sugerował? :D Na pewno nie Grzechu tym postem, hehe, już każdy przewrażliwiony.ja to nie born.Ja to ja w mordę jeża
bylem mily, ale cierpliwosc sie konczyJuż kurna nie wiem co się dzieje i w ogóle?Nie no kurwa niech będzie trolluję,zmyśliłem historyjkę ale nie jestem bornem ani kaczką
nie kuś kurwa, nie kuś :DJa przy swoim trwam od początku...i bez banów jakimś cudem :D
1.Kurna już tyle postów i co post to dziwniejszybylem mily, ale cierpliwosc sie konczy
1. czytaj do chuja ze zrozumieniem
2. skoncz pierdolic
Wszystko fajnie, ale to jednak kaczka, mistrz kaczka.nie ma szans, że to Kaczka. Taki trolling graniczyłby juz naprawdę z geniuszem (vide usmolony kupon z stsu). Gość musiałby bardzo dokładanie zbudować taką pseudo tożsamość, a to jednak trochę co innego niż wrzucić kilka postów jako cypeczka itp.
Przynajmniej mnie przekonywać nie musisz, pociesz się :Dnie jestem bornem ani kaczką
Na zlot się zmówić musimy ja ty i kaczkaPrzynajmniej mnie przekonywać nie musisz, pociesz się :D
Jednoosobowy zlot :DNa zlot się zmówić musimy ja ty i kaczka